Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής και Πολυφωνικό Εργαστήρι της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής και Πολυφωνικό Εργαστήρι της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Έναρξη της νέας περιόδου λειτουργίας τους, τη Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, Ομόνοια.


Ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

Ανανεώνουν για την νέα χρονική περίοδο 2017-2018, τη δυναμική τους παρουσία στην παραδοσιακή μουσική και τη πολυφωνία, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής  και το Πολυφωνικό Εργαστήρι της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. 
Ως αποτέλεσμα της προσφοράς και των 2 τμημάτων, αλλά και της σημαντικής τους παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα και των πολυποίκιλων εκδηλώσεων που έχουν συμμετάσχει και καταχεροκροτηθεί, έρχεται η νέα περίοδος που αρχίζει τις επόμενες μέρες.

Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της ΠΣΕ αρχίζει τα μαθήματα της, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2016, ώρα 17.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, στη πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια. Ομοίως το Πολυφωνικό Εργαστήρι της ΠΣΕ, αρχίζει τη νέα περίοδο, την ίδια μέρα, τη Τρίτη  17 Οκτωβρίου 2017, ώρα 18.00', στο προαναφερόμενο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, ώρα 17.00'-18.00', για τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής και ώρα 18.00'-19.00', για το Πολυφωνικό Εργαστήρι, στο Πνευματικό  Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, στη πλατεία Κοτζιά, στην Ομόνοια.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα μαθήματα, πέραν των παλαιών χορωδών, που όλοι έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και τη νέα περίοδο, μπορούν και για τα 2 τμήματα να δηλώσουν την επιθυμία τους για συμμετοχή, στο μέλος του Δ.Σ. της ΠΣΕ και υπεύθυνη Χορωδιών,  Μαίρη Καραγιώργου, στο τηλέφωνο 6932559765.

Καλή  και επιτυχημένη χρονιά, για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]