Υλοποίηση χειμερινών προγραμμάτων για τη διδασκαλία της ελληνικής ως Ξένης/Δεύτερης γλώσσας του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, υλοποιεί και τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά χειμερινά προγράμματα για τη διδασκαλία της ελληνικής ως Ξένης/Δεύτερης γλώσσας.
Συγκεκριμένα, δώδεκα (12) Γερμανοί Καθηγητές από το Γυμνάσιο Steglitz (Βερολίνο, Γερμανία), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος κινητοποίησης εκπαιδευτικών Erasmus+ K1, θα παρακολουθήσουν μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού στο ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 27 Οκτωβρίου 2017.
Παράλληλα, θα υλοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά το πάγιο οκτάμηνο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Κέντρου (Χειμερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.), που απευθύνεται σε φοιτητές ευρωπαϊκών προγραμμάτων ανταλλαγών Erasmus, αλλοδαπούς υποτρόφους για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς και αλλοδαπούς κατοίκους της πόλης.
Η τελετή υποδοχής των συμμετεχόντων και των δύο προγραμμάτων θα γίνει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 09:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Διεθνούς Κέντρου Ελληνικής Παιδείας Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.) «Σταύρος Νιάρχος» με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., Καθηγητή κ. Γεώργιου Καψάλη, Πρύτανη του Πανεπιστημίου, καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Κέντρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]