ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας; Να τι πρέπει να γνωρίζετε!

Η περίοδος των διακοπών έληξε και πιθανό κάπου τώρα να λήγει και η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Πριν την ανανεώσετε δείτε μερικά πράγματα που μπορείτε να επανεξετάσετε προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα!

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε αγνοήσει ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο που λήγει με αποτέλεσμα, τελευταία στιγμή, να τρέχουμε να το ανανεώσουμε, χωρίς να έχουμε την πολυτέλεια να το διαπραγματευτούμε. Αλήθεια, εσάς δεν σας έχει τύχει ποτέ;

Αυτή τη φορά, σας προτείνουμε να πάρετε το χρόνο σας ώστε να επανεξετάσετε κάποια πράγματα που αφορούν το ασφάλιστρό σας και που πιθανό να μην τα λαμβάνατε υπόψη σας μέχρι σήμερα.

Μήπως έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σας;

Μήπως παντρευτήκατε πρόσφατα; Αποκτήσατε σπίτι ή το παιδί σας απέκτησε δίπλωμα αυτοκινήτου; Όλοι οι παραπάνω παράγοντες και άλλοι πολλοί, μπορεί να επηρεάσουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, όπως επηρεάζουν και τις ανάγκες σας. Συμβουλευτείτε τον ασφαλιστή σας για επιπλέον καλύψεις που πιθανό να σας φανούν χρήσιμες, αλλά και για εκπτώσεις που μπορεί να δικαιούστε στο ασφαλιστήριό σας λόγω αυτών των αλλαγών.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να συνδυάσετε τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά σας;

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων που αφορούν την υγεία, το σπίτι, το αυτοκίνητο κλπ. Συνδυάζοντας όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχετε μπορείτε να επωφεληθείτε κάποιων καλύτερων τιμών, αλλά και να διευκολυνθείτε, καθώς μια εταιρεία που ξέρετε και εμπιστεύεστε διαχειρίζεται όλες τις ασφαλιστικές σας καλύψεις.

Πότε κάνατε τελευταία φορά έρευνα αγοράς;

Ακόμα κι αν είστε ευχαριστημένοι με το ασφαλιστικό συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας, δεν χάνετε τίποτα να κάνετε μια έρευνα αγοράς. Ίσα ίσα μπορεί να ανακαλύψετε κάποιο άλλο πρόγραμμα με περισσότερες καλύψεις που να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας ή ακόμα και μια εταιρεία με καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, γρηγορότερες διαδικασίες και καλύτερη φήμη στην αγορά.

Κατά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας θα είστε σε θέση να πάρετε μια σωστή και εμπεριστατωμένη απόφαση σε σχέση με την ανανέωση του ασφαλιστικού συμβολαίου του αυτοκινήτου σας, όταν έρθει η ώρα.

Ενδιαφέρεστε για τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Eurolife ERB; Ενημερωθείτε σχετικά και επικοινωνήστε με έναν ασφαλιστικό συνεργάτη για να σας προτείνει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]