[Κόσμος]Αλβανία:Ανοίγει ο δρόμος για τη σύλληψη Ταχίρι .."Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη" δήλωσε στα ΜΜΕ

Αλβανία:Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών ,Saimir Tahiri  ,που φέρεται να εμπλέκεται σε  σκάνδαλο εμπορίας ναρκωτικών , μίλησε σήμερα στα Αλβανικά Μέσα  για πρώτη φορά , μετά το αίτημα της εισαγγελικής αρχής για τη  σύλληψή του.
Ο Ταχίρι πήγε  το απόγευμα  στο διαμέρισμά του, όπου  παρέμεινε  για περίπου 90 λεπτά.
Εξερχόμενος της οικίας του αρκέστηκε σε μια λακωνική τοποθέτηση   σε ερώτηση   που δέχθηκε  από τη δημοσιογράφο  του Ora News, Keti Banushi, λέγοντας χαρακτηριστικά  "Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα" για να επιστρέψει στη συνέχεια  στο διαμέρισμά του  γύρω στις 18:30, όπου τον ανέμεναν υποστηρικτές του ,ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε   άλληδήλωση στα τοπικά ΜΜΕ.
Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία ζήτησε την άρση της ασυλίας και τη σύλληψη του πρώην υπουργού .
Μετά την παραλαβή της αίτησης, το Συμβούλιο του Κανονισμού του Αλβανικού Κοινοβουλίου πρέπει να συνεδριάσει εντός μιας ημέρας για να εγκρίνει το αίτημα της Εισαγγελίας,ενώ η έκθεση πρέπει να υποβληθεί στη συνέλευση τουλάχιστον εντός τεσσάρων εβδομάδων.
Το oranews.tv δημοσιεύει  το έγγραφο της Εισαγγελίας και όπως προκύπτει απο τις έρευνες, ο Ταχίρι το 2014 ταξίδεψε 4 φορές με την εταιρεία του Artan Habilaj, αδελφού του συλληφθέντος Moisi Habilaj.
[με πληροφορίες απο oranews.tv]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]