[Ελλάδα]Ομολόγησε την άγρια δολοφονία του γιατρού στην Σητεία

Ομολόγησε την άγρια δολοφονία του 62χρονου γιατρού – καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο 37χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη πριν λίγες ώρες από τις αστυνομικές αρχές.

Ο κατηγορούμενος είχε προσαχθεί αρχικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με τον ίδιον να δηλώνει ότι είναι αστυνομικός στην Βουλγαρία και να αρνείται κάθε κατηγορία.

Ωστόσο, κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές διαπίστωσαν πως τα αποτυπώματα του συγκεκριμένου άνδρα ταυτοποιήθηκαν στην καραμπίνα, με την οποία δολοφονήθηκε ο γνωστός γιατρός.

Παράλληλα οι αρχές ερευνώντας το παρελθόν του κατάφεραν να αποδείξουν ότι ο 37χρονος Βούλγαρος γνώριζε την οικογένεια του γιατρού. Μάλιστα, φαίνεται ότι είχε συνάψει σχέσεις με την σύζυγο του Χριστόδουλου Καλαντζάκη η οποία επίσης κατάγεται από την Βουλγαρία και κρατείται από τις αστυνομικές αρχές.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές από την πρώτη στιγμή είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και έστρεφαν τις έρευνές τους στο οικογενειακό περιβάλλον του Χριστόδουλου Καλαντζάκη εικάζοντας πως πρόκειται για έγκλημα πάθους.



Σημείο – κλειδί των ερευνών η μαρτυρία του 73χρονου κυνηγού

Σημείο – κλειδί για την εξέλιξη των ερευνών είναι η κατάθεση του 73χρονου κυνηγού που φαίνεται να ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 73χρονος είδε έναν άνδρα να πυροβολεί αρχικά εναντίον του αυτοκινήτου του καρδιολόγου και όταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης βγήκε από το όχημά του καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια άκουσε κι άλλους πυροβολισμούς με τον άτυχο γιατρό να πέφτει νεκρός.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος κυνηγός είδε έναν άγνωστο άνδρα να επιβαίνει σε ένα λευκό αυτοκίνητο και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.



Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα συνέβησαν σήμερα στις 9 το πρωί όταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης – όπως κάθε Σάββατο – ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γυαλό με σκοπό να μεταβεί στο ιατρείο που διατηρεί στην περιοχή ώστε να εξετάσει τους ασθενείς του.

Όταν ο γνωστός καρδιολόγος έφτασε στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά άγνωστος δράστης τον περίμενε και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του αυτοκινήτου.

Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης βγήκε από το ΙΧ φωνάζοντας βοήθεια με τον δράστη να τον πυροβολεί τέσσερις – τουλάχιστον – φορές.

Η μία σφαίρα βρήκε τον γιατρό στο κεφάλι ενώ οι υπόλοιπες τρεις στην πλάτη.



Το άψυχο σώμα του γνωστού καρδιολόγου βρήκαν εργαζόμενοι της καθαριότητας του δήμου Σητείας τους οποίους οδήγησε στο σημείο ο 73χρονος κυνηγός – αυτόπτης μάρτυρας.

Στα Πιλαλήματα έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και ιατροδικαστής, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας η σορός μεταφέρθηκε σε νεκροτομείο για τη νεκροψία – νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αρχές για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος.
πηγη cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]