Επανέρχεται η Ενωση Στρατιωτικών Ηπείρου στο θέμα του επιδόματος παραμεθορίου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ

ΠΡΟΣ   : :ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
           
ΚΟΙΝ       ΠΟΜΕΝΣ 
             
               ΜΜΕ
ΘΕΜΑ  : Νέο Μισθολόγιο
Στρατιωτικών –Επίδομα Παραμεθορίου

ΣΧΕΤ     Απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην επιστολή  της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου
   H ‘Ενωση μας δηλώνει την απογοήτευσή της από την απάντηση του  Υπουργείου Εθνικής Αμυνας  στην από 15 Ιουλίου 2017 επιστολή μας σχετικά με την μη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν παραμεθόριο περιοχή της Ηπείρου αλλά και πολλές άλλες συνοριακές περιοχές της Χώρας.σε αντίθεση με το ισχύον νομικό πλαίσιο για το σύνολο των εργαζομένων στο Δημόσιο.
            Στην απάντηση του ΥΠΕΘΑ αναφέρετε ότι η χορήγηση του επιδόματος  μόνο στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στον Ν. Εβρου και νησιά Ανατολικού Αιγαίου δικαιολογείτε και από την ύπαρξη προσφυγικών ροών . Η Ένωσή μας υπενθυμίζει την εμπλοκή των Στρατιωτικών που υπηρετούν στην Ήπειρο από το  1992 εως και σημερα στην φύλαξη των ΕλληνοΑλβανικών συνόρων όπου υπάρχουν εως και σήμερα μεγάλες μεταναστευτικές ροές καθώς και την εμπλοκή  του Στρατιωτικού προσωπικού της περιοχής εδώ και 18 μηνες στα   4 κέντρα προσφύγων-μεταναστών που λειτουργούν στην περιοχή.
          Η Ένωσή μας μετά τα προαναφερόμενα  επανέρχεται στο δίκαιο αιτημά μας για την χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην παραμεθόριο της Ηπείρου καθώς και σε όσες περιοχές της Χώρας χαρακτηρίζονται ώς παραμεθόριες για την άρση της αδικίας σε βάρος των Στρατιωτικών που για άλλη μια φορά βλέπουν διάκρίσεις σε βάρος τους .
         

         
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]