ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνάντηση Δημάρχου Ιωαννίνων και Αντιδημάρχου Αθλητισμού με τον Γ. Βασιλειάδη

Συνάντηση με τον Γ. Βασιλειάδη
Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη παρουσία και του βουλευτή Ιωαννίνων, Γιάννη Στέφου, είχαν στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Παντελής Κολόκας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία προγραμματίστηκε μετά την επίσκεψη του κ. Βασιλειάδη στα Γιάννενα προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας, ήταν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή καθώς και οι προτάσεις του Δήμου Ιωαννιτών σε θέματα αθλητισμού ενόψει και του Περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου για την Ήπειρο το οποίο θα γίνει στις 23 και 24 Οκτωβρίου στα Γιάννενα.
Ο κ. Μπέγκας τόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού με μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν ήδη γίνει καθώς κι άλλων έργων που προγραμματίζει να γίνουν στο επόμενο χρονικό διάστημα, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει και η βοήθεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ολοκλήρωση ορισμένων εξ’ αυτών.
Παράλληλα σημείωσε και τις αναπτυξιακές προοπτικές που μπορούν να προσδώσουν στα Γιάννενα, τόσο η αναβάθμιση των υφιστάμενων όσο και η δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, με τον κ. Βασιλειάδη να συμφωνεί αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο συγκεκριμένων εξαγγελιών κατά τη διάρκεια του αναπτυξιακού συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]