ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνάντηση με το νέο Πρύτανη του ΤΕΙ Ηπείρου είχε ο Δήμαρχος Αρταίων

Συνάντηση με το νέο Πρύτανη του ΤΕΙ Ηπείρου και παράδοση της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. για στήριξη και ενδυνάμωση του Ιδρύματος είχε ο Δήμαρχος Αρταίων
Συνάντηση στο ΤΕΙ Ηπείρου με το νεοεκλεγέντα Πρύτανη Αναστάσιο Τσίνα, καθώς και με τον απερχόμενο Ευριπίδη Γλαβά είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Ο Δήμαρχος εξήρε και ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον κ. Γλαβά και ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο καλή και δημιουργική θητεία, ενώ δεσμεύτηκε για τη στήριξη του Δήμου στο έργο και στις δράσεις του ΤΕΙ.
Παράλληλα, ο κ. Τσιρογιάννης παρέδωσε στο νέο και στον απερχόμενο Πρύτανη την αριθμ 574/2017 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε την στήριξή τους στα παρακάτω ζητήματα: 
Την αναβάθμιση όλων των Σχολών του Ιδρύματος που εδρεύουν στην Άρτα και την παραμονή τους στην πόλη μας με παράλληλη ίδρυση και νέων τμημάτων, που θα έχουν αντίκρισμα και πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία.
Την δημιουργία Γεωπονικής Σχολής Πανεπιστημιακού Επιπέδου στην Άρτα,
Το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής να αναβαθμιστεί σε Πανεπιστημιακό και να ενσωματωθεί στην Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με έδρα την Άρτα.
Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής να αναβαθμιστεί σε Πανεπιστημιακό και να ενταχθεί στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με έδρα την Άρτα και
Την δημιουργία του Αγροτοδιατροφικού Πάρκου στο αναβαθμισμένο πλέον Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, που αποτελεί καινοτόμο ιδέα και θα συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής της Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]