ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Νεκρός ο Χανιώτης επιχειρηματίας που είχε πάει για κυνήγι στα Σφακιά

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 55χρονος Χανιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ ήταν σε δύσβατη περιοχή στα Σφακιά, καθώς είχε πάει για κυνήγι
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στη δύσβατη περιοχή  «Τση Γρας ο Σωρός», σε υψόμετρο περίπου 2.300 μέτρων, όταν τα άτομα που ήταν μαζί του κάλεσαν σε βοήθεια.Στο σημείο έφτασαν από νωρίς κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τις Βρύσσες και την Ανώπολη, ενώ σηκώθηκε και ελικόπτερο για την παραλαβή του Χανιώτη επιχειρηματία- κυνηγού, το οποίο παρά τη νέφωση κατάφερε να προσεγγίσει το σημείο.

Λίγο πριν τις 4 τον άτυχο άνδρα παρέλαβε ελικόπτερο από την Ανώπολη και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς τις αισθήσεις του.

Όταν έφθασαν στο Νοσοκομείο Χανίων, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Τση Γρας Σωρός

Τση Γρας ο Σωρός (ο Σωρός της Γριάς) με υψόμετρο 2331 μέτρα είναι μία από τις ψηλότερες και πλέον εντυπωσιακές κορφές της Σφακιανής Μαδάρας. Βρίσκεται στην περιοχή των Σορών που είναι τρεις όμοιες κορφές που λόγω του ιδιαίτερου κωνικού τους σχήματος με κλίση 30 μοιρών σε όλη τους την έκταση μοιάζουν με τεράστιους σωρούς από χαλίκι.



Ο ψηλότερος από όλους είναι ο Μέσα Σωρός, ακολουθεί δεύτερος Τση Γρας ο Σωρός και τρίτος και χαμηλότερος ο Ασκυφιώτικος Σωρός. Βρίσκεται στο κέντρο των Λευκών Ορέων ανάμεσα στις περιοχές Του Παυλιά τα Χάλαρα και Μαύροι Λάκκοι, στην περίφημη Ορεινή Έρημο της Σφακιανής Μαδάρας.

Πληροφορίες-Φωτογραφίες: Χριστόφορος Χειλαδάκης

 zarpanews.gr

[via]cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]