Ηπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (08-10-2017) μετά τα μεσάνυχτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Πρέβεζας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι  στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.
Συνελήφθη, προχθές (07-10-2017) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης είκοσι δύο μηνών και χρηματικής ποινής (3.300) ευρώ, για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί επιταγών.
Συνελήφθη, χθες (08-10-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 29χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε  με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 29χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Συνελήφθη, προχθές (07-10-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, συνολικής ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματικής ποινής (7.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]