ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Απάντηση Δημ.Αρχής Ιωαννίνων στην Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία

Απάντηση στην Ανεξάρτη
τη Δημοτική Πρωτοπορία

Δυστυχώς η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα ευαίσθητο θέμα που έχει να κάνει με συνανθρώπους μας ΑμΕΑ.
Έφτασε στο σημείο να κατακρίνει τη Δημοτική Αρχή διότι σχεδιάζει έργα και παρεμβάσεις που αφορούν τη δημιουργία Παιδικών Σταθμών για ΑμΕΑ την ώρα που η ίδια είχε αφήσει το Δήμο Ιωαννιτών «γυμνό» από τέτοιες υποδομές.
Ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής είναι συνολικός και τα έργα προγραμματίζονται βάσει αυτού του σχεδιασμού.
Φυσικά μπορεί να υπάρξουν διαφορετικές απόψεις, ακόμα και αντιπαραθέσεις ωστόσο όταν αυτές αφορούν νέα έργα και υποδομές είναι δημιουργικές και εποικοδομητικές.
Αντί λοιπόν η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» να ανακαλύπτει «Βαβέλ» και «διαγκωνισμούς» εντός της Δημοτικής Αρχής θα ήταν καλό να απαντήσει στην κοινωνία που είναι όλες αυτές οι υποδομές για τις οποίες «κόπτεται» σήμερα, τις οποίες όχι μόνο δεν υλοποίησε αλλά ούτε καν προγραμμάτισε αφήνοντας για χρόνια στο περιθώριο ΑμΕΑ κι άλλες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Αφήνουμε τη μιζέρια της απραξίας στην παράταξη του κ. Γκόντα και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί για την πρόοδο του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]