Μεγάλη διεθνής συνεργασία για προηγμένα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου!

Ζωτικής σημασίας συμφωνία μεταξύ Octo Telematics & Willis Towers Watson. Οι δυο μεγάλες εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν ώστε να εξελίξουν από κοινού ασφαλιστικά προϊόντα για το αυτοκίνητο.

Η Octo Telematics, που εδρεύει στο Λονδίνο και παρέχει όλα τα δεδομένα τηλεματικής στις ασφαλιστικές εταιρείες, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Willis Towers Watson, ώστε να εξελίξουν από κοινού νέα ασφαλιστικά προϊόντα, ειδικά στοχευμένα για την νέα αυτόνομη εποχή που έρχεται.

Οικονομικές λεπτομέρειες δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το προσωπικό της Willis Towers Watson θα συνεργαστεί στενά με την ομάδα της Octo, όπου κομβικό ρόλο θα έχει ο Geoff Werner, ο οποίος είναι πρωτεργάτης στον τομέα της τηλεματικής και είναι εκείνος που ανέπτυξε το DriveAbility. Της όλης προσπάθειας θα ηγείται η Octo, όπου ο Werner θα αναφέρεται στον CEO της Octo, τον Fabio Sbianchi. Το DriveAbility, αναλύει τα δεδομένα τηλεματικής, βοηθώντας έτσι τους ασφαλιστές να κάνουν την απαιτούμενη ανάλυση κινδύνου για ένα συμβόλαιο σύμφωνα με το κατά πόσο επιρρεπής μπορεί να είναι σε ατύχημα ο οδηγός, σύμφωνα με το οδηγικό του στιλ.

Είναι γεγονός πως η χρήση της τηλεματικής αυξάνεται διαρκώς. Αναμένεται ότι μέχρι και το 2020 περισσότερα από 100 εκατομμύρια συμβόλαια θα έχουν εκδοθεί σύμφωνα με τα δεδομένα της τηλεματικής που θα έχουν προκύψει από το κάθε αυτοκίνητο που θα ενσωματώνει το σύστημα καταγραφής της συμπεριφοράς του οδηγού. Κάτι που σύμφωνα με την Octo αυτό θα κάνει ευκολότερη τη ζωή των ασφαλιστών, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες να μειώσουν και αρκετά τις αποζημιώσεις λόγω τροχαίων ατυχημάτων, μιας και θα έχουν αναλύσει τον κίνδυνο από τον εκάστοτε οδηγό.

Η αυτόνομη οδήγηση, αλλά και γενικότερα η εξέλιξη της αυτοκίνησης αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω και στον ασφαλιστικό τομέα!
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]