ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήλωση Δημάρχου Ιωαννίνων για την αύξηση του προϋπολογισμού στον άξονα ενίσχυσης υποδομών- μεταφορών του ΠΕΠ Ηπείρου

Δήλωση Δημάρχου Ιωαννίνων για την αύξηση του προϋπολογισμού στον άξονα ενίσχυσης υποδομών- μεταφορών του ΠΕΠ Ηπείρου

Την πλήρη ικανοποίησή του για την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, για αύξηση του προϋπολογισμού στον άξονα ενίσχυσης υποδομών μεταφορών του ΠΕΠ Ηπείρου εκφράζει με γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.
Ο Δήμαρχος τονίζει πως η απόφαση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των σχέσεων εμπιστοσύνης που έχουν καλλιεργηθεί με το υπουργείο και τον κ. Χαρίτση προσωπικά διότι ο Δήμος Ιωαννιτών προσέρχεται πάντα ως συνομιλητής για τη διεκδίκηση πόρων με ολοκληρωμένες και κοστολογημένες προτάσεις.
«Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργείου και ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Χαρίτση με τον οποίο έχουν δημιουργηθεί άριστες σχέσεις καθότι ο Δήμος Ιωαννιτών έχει αποδείξει σαν συνομιλητής ότι καταθέτει προτάσεις ολοκληρωμένες και κοστολογημένες προκειμένου να εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή τους.
Η απόφαση αυτή καθώς κι άλλες που προηγήθηκαν έρχονται ως επιστέγασμα των συνεχών επαφών της Δημοτικής Αρχή με το Υπουργείο.
Επαφές που δόμησαν μια σχέση εμπιστοσύνης και τόνισαν τη σημασία που έχει για την περιοχή η χρηματοδότηση συγκεκριμένων έργων όπως η οδός Πανεπιστημίου, που περνάει μέσα από το Νεοχωρόπουλο, η λεωφόρος Νιάρχου, ο μεγάλος δακτύλιος της πόλης κι άλλα.
Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση για μια σειρά παρεμβάσεων εργαζόμενοι με μεθοδικότητα και πλάνο.
Η τελευταία εξέλιξη μάλιστα έρχεται να αποδείξει μια ακόμη φορά ότι οι μεγάλοι στόχοι επιτυγχάνονται με συντονισμένες διεκδικήσεις των τοπικών φορέων», αναφέρει ο κ. Μπέγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]