Συνταξιουχικά Σωματεία Ηπείρου:Καταγγέλλουμε την αλαζονική συμπεριφορά της κας Καλογιάννη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Οκτώβρη 2016, στα Γιάννενα, Πανηπειρωτική, Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Στην συγκέντρωση διαβάστηκε και εγκρίθηκε ψήφισμα το οποίο αποφασίστηκε να επιδοθεί στον Περ
ιφερειάρχη Ηπείρου, όπου και κατέληξε η πορεία.
Επειδή ο Περιφερειάρχης απουσίαζε, ζητήσαμε να μας δεχθεί η Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλογιάννη, στην οποία και επιδώσαμε το ψήφισμά μας. Οι εκπρόσωποι των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών που συμμετείχαν στην συγκέντρωση ζήτησαν να ενημερώσουν την κα Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αντί η κα Καλογιάννη τουλάχιστον να αναγνωρίσει τα προβλήματα των συνταξιούχων, με ύφος απαξιωτικό μας είπε ότι δεν μπορεί να μας ακούσει γιατί έχει υπηρεσιακή σύσκεψη.
Καταγγέλλουμε την αλαζονική συμπεριφορά της κας Καλογιάννη και ζητάμε από τους συνταξιούχους όλης της Ηπείρου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ύφος και το ήθος της Περιφερειακής Αρχής. Ζητάμε από τον κ. Καχριμάνη να καταδικάσει την στάση της Αντιπεριφερειάρχη του ως απαράδεκτη, που προσβάλει όλους τους συνταξιούχους της Ηπείρου.
Η συντονιστική επιτροπή των Συνταξιουχικών Σωματείων Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]