ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Δυναμική κινητοποίηση για την επαναπρόσληψη των εργαζομένων " πρώην Καρυπίδη"[βίντεο]

Tο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και άλλα ταξικά εργατικά σωματεία  εξέφρασαν σήμερα   τη συμπαράστασή τους στον  αγώνα των εργαζομένων του πρώην "Καρυπίδης"  ,στην πρωινή  τους κινητοποίηση έξω απο το σούπερ μάρκετ Market ΙΝ ,παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν να επαναπροσληφθούν στο συγκεκριμένο κατάστημα στο οποίο δούλευαν και το οποίο εγκαινιάστηκε σήμερα απο τη νέα εργοδοσία.

 Αντιπροσωπεία τους μαζί με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Νίκο Εξαρχο  συναντήθηκε με   εκπρόσωπο της εργοδοσίας του MARKET IN  , ο οποίος τους ζήτησε  να καταθέσουν τα βιογραφικά τους , ενώ δεσμεύτηκε για θετική αντιμετώπιση ως προς το θέμα της επαναπρόσληψής τους ,με την εταιρεία να δηλώνει  πως θα απαντήσει σε διάστημα μιας εβδομάδας.
Οι εργαζόμενοι  απο την πλευρά τους δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ ,ότι θα βρίσκονται σε ετοιμότητα μέχρι να δουν να γίνεται πράξη η δέσμευση που απέσπασαν σήμερα απο την εργοδοσία ,ενώ σε διαφορετική περίπτωση  είναι  αποφασισμένοι  να μην κάνουν πίσω και να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]