ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνάντηση Θ.Μπέγκα με τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Επικρατείας κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη ενόψει του 5ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα το διήμερο 23-24 Οκτωβρίου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.
Ο κ. Βερναρδάκης συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ιωαννίνων, κ.κ. Χρ. Μαντά, Ι. Στέφο και Μ. Τζούφη ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για την αρτιότερη διεξαγωγή του συνεδρίου ενώ τόνισαν το σημαντικό ρόλο που θα παίξει η αυτοδιοίκηση και ειδικά ο Δήμος Ιωαννιτών σε αυτό.
Από τη μεριά του ο κ. Μπέγκας στάθηκε κι αυτός στον αναπτυξιακό ρόλο που μπορούν να παίξουν οι Δήμοι, επισήμανε τους άξονες στους οποίες ο Δήμος θεωρεί πως πρέπει να κινηθεί η περιοχή για να πετύχει αναπτυξιακά αποτελέσματα ενώ υπογράμμισε τη σημασία που έχει να συμμετέχουν στο Συνέδριο όλοι οι παραγωγικοί φορείς του τόπου.
«Η διοργάνωση του 5ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ήπειρο είναι από μόνης της ένα πολύ σπουδαίο γεγονός. Και είναι σπουδαίο γιατί δίνει τη δυνατότητα να ανοίξει ένας διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και των τοπικών φορέων για τη δημιουργία ενός στοχευμένου σχεδίου που θα αφορά την περιοχή μας. Το στοίχημα είναι το Συνέδριο αυτό να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια δυναμική διεργασία η οποία θα φέρει μετρήσιμα αποτελέσματα στην περιοχή», ανέφερε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]