ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. "Δωρεά Βιβλίων στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών"

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής  «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών και το ΚΕΠ Υγείας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, προχωρά στη δωρεάν προσφορά βιβλίου παιδικής λογοτεχνίας για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών, ώστε να ενταχθούν στις βιβλιοθήκες τους.
Το βιβλίο, με θέμα: «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλίνη», απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο προαγωγής της υγείας, το οποίο απευθύνεται στα παιδιά.
 Το βιβλίο έχει γράψει η βραβευμένη στην Ελλάδα και Κύπρο συγγραφέας Παιδικής Λογοτεχνίας, Ιωάννα Μπουλντούμη και έχει λάβει την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ). Διαθέτει την επιστημονική έγκριση της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, με πρόεδρο Δ.Σ. την κυρία Ελένη Γιαμαρέλλου, καθηγήτρια Παθολογίας – λοιμώξεων ΕΚΠΑ και της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, με μέλος Δ.Σ. τον κύριο Αθανάσιο Σκουτέλη, Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων Πανεπιστημίου Πατρών.
Ελπίζουμε ότι το εγχείρημά μας αυτό θα αποτελέσει μια ασπίδα προστασίας, ένα εφαλτήριο για την διαμόρφωση των αυριανών πολιτών, συνειδητοποιημένων ως προς την ποιότητα ζωής και το επίπεδο υγείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]