ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. "Εβδομάδα Συγκέντρωσης Φαρμάκων"

Εβδομάδα Συγκέντρωσης Φαρμάκων και Ιατροφαρμακευτικού Υλικού για την ενίσχυση του Δημοτικού Φαρμακείου


Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών, διοργανώνει και φέτος, από τις 16 έως τις 23 Οκτωβρίου, δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τη στήριξη του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης.
Η δράση θα λάβει χώρα σε εργασιακούς χώρους, στα σχολεία και στις Εκκλησίες από 16 έως 23 Οκτωβρίου αλλά και την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου και ώρα 9.00πμ έως 15.00μμ και 17.00μμ έως 21.00μμ και το Σάββατο 21, Οκτωβρίου 2017 και ώρα 9.00πμ έως 15.00μμ στον πεζόδρομο πίσω από το κτήριο της Περιφέρειας Ηπείρου (στη γωνία Μελανίδη και Μιχαήλ Αγγέλου), όπου θα έχει στηθεί ειδικό περίπτερο για τη συγκέντρωση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού.
Εδώ και περισσότερα από 5 χρόνια, το Δημοτικό Φαρμακείο Αλληλεγγύης πλαισιώνει και υποστηρίζει το Κοινωνικό Ιατρείο «Στέφανος Σκοπούλης» στο δύσκολο έργο της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας. Μαζί με το Κοινωνικό Οδοντιατρείο, προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες περίθαλψης σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στο έργο αυτό, έχουμε ανάγκη και θέλουμε δίπλα μας την τοπική κοινωνία και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας για έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Φάρμακα τα οποία δεν χρειάζονται και δεν έχουν λήξει, μπορεί να είναι πολύτιμα για την υγεία ενός συμπολίτη μας που δεν έχει πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Η συγκέντρωση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού, έχει γίνει θεσμός πλέον για την πόλη των Ιωαννίνων και αποτελεί ουσιαστικό μέσο υποστήριξης του Κοινωνικού Φαρμακείου, διαδίδοντας ταυτόχρονα τα μηνύματα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]