Τυχαίο… γεγονός η πτώση της γέφυρας του Ιάσμου;

Την 9η Σεπτεμβρίου 2017 οι κάτοικοι της περιοχής του Ιάσμου Ροδόπης βρέθηκαν σε μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν αντίκρισαν πως μέρος της νέας γέφυρας του ποταμού Κομψάτου, η οποία ενώνει τον Ίασμο με τον Πολύνθο και αποτελεί τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής!   
Αυτή η σύγχρονη κατασκευή, είπαν πως ενδεχομένως έπεσε λόγω μη καλής συντήρησης ή ακόμη λόγω των πολλών βροχοπτώσεως εκείνων των ημερών!
Εμείς όμως οφείλουμε να επισημάνουμε:
Η λίμνη Βιστωνίδα και η ευρύτερη περιοχή της αποτελεί την πιο στενή λωρίδα ελληνικής γης στην Θράκη μας!
Η γέφυρα του Ιάσμου είναι κομβικής σημασίας διότι βρίσκεται ακριβώς στο μέσον των πόλεων Ξάνθης και Κομοτηνής και κάθε βλάβη σ΄ αυτήν δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις πολιτών, εμπορευμάτων, αλλά και του ελληνικού Στρατού στην ευρύτερη περιοχή!
Η γέφυρα αυτή απέχει λίγα χιλιόμετρα από την περιοχή του όρους Παπίκιου, ακριβώς πάνω στην Ελληνο-βουλγαρική μεθόριο!   
Στην περιοχή του Ίασμου και του όρους Παπίκιου, στο βόρειο τμήμα του στη Βουλγαρία υπάρχουν πυρήνες μουσουλμάνων, φίλα προσκείμενοι προς το καθεστώς Ερντογάν, απόλυτα εκπαιδευμένοι και γνωρίζοντες τι θα κάνουν αν οι τουρκικές δυνάμεις επιχειρήσουν επίθεση ανακόπτοντας τις ελληνικές δυνάμεις!
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να ανησυχήσετε, αλλά όπως πιστεύει ο κάθε λαός, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι! Το αντιλαμβάνεται όταν πλέον θα έχει εκδηλωθεί!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]