ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ηπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (12-10-2017) το πρωί στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο στα πλαίσια ελέγχων, διότι κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο με πλαστές σφραγίδες  εξόδου ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Συνελήφθη, χθες (12-10-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του  Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών ετών, για υπεξαίρεση.
Συνελήφθη, χθες (12-10-2017) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης (15) μηνών, για κλοπές.

Συνελήφθη, χθες (12-10-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας,  ποινής φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]