ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Aποφεύχθηκαν τα χειρότερα από τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην είσοδο της πόλης της Πρέβεζας

Σε συναγερμό τέθηκε χθες αργά το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας όταν πυκνοί καπνοί -οι οποίοι ήταν ορατοί από απόσταση πολλών χιλιομέτρων- "σκέπασαν" τον ουρανό στην περιοχή της Αρχαίας Νικόπολης.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Ποδόγυρος του Μύτικα και επεκτάθηκε σε μάντρα με παλιά αυτοκίνητα και ανταλλακτικά. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, η ΛΕΚ Πρέβεζας αλλά και μηχανήματα του Δήμου που ρίχθηκαν στην μάχη της πυρόσβεσης, ενώ καταλυτική για μια ακόμη φορά ήταν η παρουσία των αεροσκαφών τα οποία πραγματοποίησαν ρίψεις νερού. Η κινητοποίηση είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί και λίγο αργότερα να σβήσει η φωτιά, αφού όμως προκάλεσε ζημιές στην μάντρα με τα παλιά αυτοκίνητα καίγοντας παράλληλα δέντρα και χαμηλή βλάστηση σε μια έκταση περίπου 40 στρεμμάτων.
Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης ο οποίος υπογράμμισε το δύσκολο έργο που είχε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα φέτος η πυροσβεστική υπηρεσία με τις πολλές και επικίνδυνες φωτιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή αντιμετωπίζοντάς τις έγκαιρα και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]