Άγγιξαν τους 80.000 οι επισκέπτες της 5ης Πανελλήνιας Έκθεσης και της Εμποροπανήγυρης Άρτας

Άγγιξαν τους 80.000  οι επισκέπτες της
5ης Πανελλήνιας Έκθεσης και της Εμποροπανήγυρης Άρτας

Με επιτυχία και με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» ακόμη και την τελευταία ημέρα, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η 5η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ-ΟΤΑ με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας, του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας.

Κατά τη διάρκεια της μιας εβδομάδας, τον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Αρταίων υπολογίζεται ότι πέρασαν σχεδόν 80.000 επισκέπτες από την Άρτα, την Ήπειρο, τα Ιόνια Νησιά και την Δυτική Ελλάδα, ενώ διοργανώθηκαν και εκδρομές με τουριστικά λεωφορεία από άλλες περιοχές. Στην 5η Πανελλήνια Έκθεση συμμετείχαν 76 επιχειρήσεις και σχεδόν 20 φορείς, αριθμοί που αποτελούν ρεκόρ για τη διοργάνωση, η οποία προβάλλει την Άρτα πανελλαδικά.  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν προϊόντα και υπηρεσίες από τιε επιχειρήσεις, καθώς και το σημαντικό έργο των φορέων και των οργανισμών που συμμετείχαν.

«Η 5η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη αποτελούν πλέον ένα πολύ μεγάλο γεγονός για την ευρύτερη περιοχή. Με πολύ δουλειά και στοχευμένες ενέργειες έχουμε καταφέρει να εντάξουμε την εκδήλωση ανάμεσα στις καλύτερες Γενικές Εκθέσεις Πανελλαδικά και αυτό φάνηκε και φέτος με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, τη Λέρο και αλλού. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους εκθέτες είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τη συνέχεια, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία, αλλά και διάθεση για περισσότερη δουλειά. Η Άρτα ακούγεται σε όλη τη χώρα και θεωρούμε ότι πλέον αναδεικνύεται η σημασία της δημιουργίας του Μόνιμου Εκθεσιακού Χώρου, για τον οποίο εγκρίθηκε η δημοπράτηση της μελέτης, ενώ στόχος μας είναι να κάνουμε ήδη από την επόμενη χρονιά κάποιες θεματικές εκθέσεις, με στόχο την μεγαλύτερη τόνωση της τοπικής οικονομίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και συνεχίζει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Εκθέτες, αλλά και τους επισκέπτες, καθώς και τους φορείς που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση, όπως η Ελληνική Αστυνομία Άρτας, η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και το Αστικό ΚΤΕΛ. Ήταν μια ακόμη ψήφος εμπιστοσύνης στην προσπάθειά μας. Θα ήθελα, βεβαίως, να ευχαριστήσω και τους συνδιοργανωτές την Αναπτυξιακή του Δήμου (ΑΔΑΕ-ΟΤΑ), το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]