ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο  στη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες από νωρίς  το πρωί στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια στα υπόλοιπα τμήματα. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα και ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του βορείου και ανατολικού Αιγαίο. Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε βοριάδες και θα ενισχυθούν  με αποτέλεσμα τη σημαντική πτώση του υδραργύρου και τις πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 και τοπικά 26 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 4 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 23 στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 25 και τοπικά 26 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι στo Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα νότια έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βοριάδες έως 7 με 8 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από αργά το βράδυ σε βοριοδυτικούς έως και 8 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις με βροχές και πιθανά καταιγίδες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, με τα φαινόμενα να εξασθενούν απο το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 4 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι.

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια τμήματα, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]