ΛΑΜΠΟΒΟΝ... Απο σήμερα Το Μεγαλύτερο Και Παλαιότερο Παζάρι Της Ηπείρου ...6-15 Οκτωβρίου

Ξεκινά απο σήμερα 6 Οκτωβρίου   ,το μεγαλύτερο και παλαιότερο  παζάρι της   Ηπείρου ,ο Λάμποβος της Παραμυθιάς, που  αναμένεται  να αποτελέσει  πόλο έλξης , πλήθους επισκεπτών απο κάθε γωνιά της Ηπείρου,με περισσότερους απο 400 εμπόρους φέτος  να δίνουν ραντεβού με τους καταναλωτές.

Ο Δήμος Σουλίου   ενημερώνει τους δημότες  και τους επισκέπτες  ότι ενόψει της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Από 25/09/2017 έως 22/10/2016 ο περιφερειακός Αγίου Δονάτου, θα παραμείνει κλειστός από την διασταύρωση με την οδό Σαμουήλ μέχρι και τον κόμβο Γαλατά.
Από 3/10/2017 έως 22/10/2017 η Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα παραμείνει κλειστή από παλιό Δημαρχείο μέχρι και το κόμβο Γαλατά. Εκτός κυκλοφορίας θα είναι το τμήμα της ανόδου ανάμεσα απο τα φανάρια της λαϊκής αγοράς και της πλατείας Μ. Παραμυθιώτη.
Επισης, η Κωνσταντίνου Καραμανλή θα είναι κλειστή από το τέλος της (διασταύρωση με τον περιφερειακό Αγίου Δονάτου) μέχρι και τον πεζόδρομο από τις 18:00 έως τις 23:00  από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 του ίδιου μήνα. Ενώ το Παρκινγκ του Σχολείου Βούλγαρη θα παραμείνει κλειστό από 30/9/2017 μέχρι και τις 20/10/2017.Τέλος η οδός Αγ. Νικολάου (ανηφόρα δίπλα απο το τέλος του Λαμπόβου) θα μονοδρομηθεί (μόνο άνοδος) στο τμήμα ανάμεσα στους οδούς Αγ. Δονάτου και Ομήρου από 6  Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 του ίδιου μήνα
Υπενθυμίζουμε ότι η τροφοδοσία των καταστημάτων στον πεζόδρομο θα γίνεται με οχήματα κάτω των 3,5 τόνων.
φωτογραφίες Τσουμέτης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]