ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την Κέρκυρα η 51η Γενική συνέλευση της MedCruise

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την Κέρκυρα και τον Οργανισμό Λιμένα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της 51ης Γενικής συνέλευσης της MedCruise (Ένωση  Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείουκαι Μαύρης Θάλασσας) που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα 11-14 Οκτωβρίου στη Γαλλία, στην πόλη της Τουλόν.
Στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ο Άρης Μπατσούλης, (Διευθυντής Ανάπτυξης &Υπεύθυνος Κρουαζιέρας του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας Α.Ε.) εξελέγη  SeniorVicePresident (Α’ Αντιπρόεδρος) της MedCruise με τις περισσότερες ψήφους ανάμεσα στα μεγάλα Λιμάνια Κρουαζιέρας της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας.  Επίσης εξελέγησαν  ως μέλη του Δ.Σ. η Θεοδώρα Ρήγα (Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού &Marketingτου Οργανισμού Λιμένα Πειραιά) και ο Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος (Προέδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Βόλου). Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά 3 εκπρόσωποι των ελληνικών λιμένων θα βρίσκονται στο ΔΣ της MedCruise.
Νέος Πρόεδρος της MedCruise εξελέγη ο Ισπανός AiramDiazPastor  από το λιμάνι της Τενερίφης.
Καθώς ηMedCruise είναι από τους σημαντικότερους οργανισμούς στον τομέα της κρουαζιέρας με πλείστες δραστηριότητες για την ανάπτυξή της στη Μεσόγειο, η εκλογή του εκπροσώπου του λιμένα της Κέρκυρας στη θέση του Aντιπροέδρου της, αφενός αποτελεί αναγνώριση του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει το λιμάνι της Κέρκυρας στον τομέα της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και αφετέρου επιτυγχάνεται η προβολή της Κέρκυρας και της επιρροής της στο κέντρο λήψεων αποφάσεων και χάραξης πολιτικής στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]