ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ένας… «Θοδωρής Ετών 33 Μχ» Έρχεται Στο Θέατρο Έκφραση!

Ένας… «Θοδωρής ετών 33 μχ»
έρχεται στο Θέατρο Έκφραση!
Πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου για τη νεανική κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου – Θ. Μπαλωμένου
Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μαζωνάκης με την Εντίθ Πιάφ; Το Θέατρο με το Πολυτεχνείο; Τα μποξεράκια άραγε θα έχουν πά
ντα πόλεμο με τα στριγκάκια; Η Μυρτώ Κοντοβά... γράφει ποίηση όπως ο Καβάφης; Καίρια τα ερωτήματα (!) και τις απαντήσεις θα δώσει η υπαρξιακή νεανική κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου και Θ. Μπαλωμένου «Θοδωρής ετών 33 μχ», η οποία έρχεται στο Θέατρο Έκφραση από τις 27 Οκτωβρίου!
Ο Θοδωρής, στα 33 του, άνεργος μηχανικός στο επάγγελμα, ονειρεύεται ότι απόψε θα ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, ότι απόψε θα γοητεύσει την πανέμορφη ηθοποιό/σερβιτόρα Κοραλία, ότι απόψε θα ξεπεράσει το φίλο/alter ego του Ντόριαν, ότι απόψε θα αναμετρηθεί με τους γονείς του και θα αλλάξει επιτέλους τη ζωή του. Όλα αυτά ο Θοδωρής θα τα κάνει απόψε, αρκεί να βγει μέσα από την κουζίνα και να μπει επιτέλους στο πάρτι!
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Χρήστος Χρήστου και Γεωργία Διακοπούλου, τη μουσική ο Σπύρος Γραμμένος, τα σκηνικά και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιάννης Κράβαρης, τα κοστούμια η Μαριαλέννα Ζωγάκη. Οι χορογραφίες είναι των Φανής Σκεντέρη και Άνιας Ντοτσένκο, το Video Mapping του Κωστή Εμαννουηλίδη, η φωτογράφιση – τρέιλερ του Μενέλαου Συκοβέλη, τα γραφιστικά του Αντώνη Χρήστου. Χειριστής ήχου και φωτισμού ο Γιάννης Παπαγεωργίου.
Πρωταγωνιστούν οι Ναταλία Μίγδου, Χρήστος Χρήστου, Πέτρος Χριστακόπουλος.

***
Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου και θα ανεβαίνει κάθε Τετάρτη (19.00), Παρασκευή, Σάββατο (21.15) και Κυριακή (20:00) στο  Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14). Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ και 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων), ενώ στην προπώληση έχουν 10 και 8 ευρώ αντίστοιχα. Η προπώληση ξεκινάει Δευτέρα 23/10, θα διαρκέσει ως τις 30 Οκτωβρίου και θα γίνεται στο βιβλιοπωλείο Χαρτέξ και στο κατάστημα Seven Spot. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 6978047081 & 26515 54505.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]