Ιωάννινα:Συνελήφθη 32χρονη υπήκοος Αλβανίας ..για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη 32χρονη υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα, η οποία προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (21-10-2017) νωρίς το πρωί στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κόνιτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, μία 32χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 32χρονη, διαπίστωσαν ότι μετέφερε παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις ομοεθνείς της, (μία 60χρονη γυναίκα και τρείς άνδρες, ηλικίας 24, 29 και 28 ετών), οι οποίοι στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος τριών εξ αυτών, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 32χρονης αλλοδαπής, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]