ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Βία και αίμα στην Καταλονία



Ο κατευθυνόμενος κύκλος των αποσχιστικών κινημάτων που οδηγούν περιφέρειες ευρωπαϊκών κρατών σε δημοψηφίσματα ανεξαρτησίας τους, μόλις ξεκίνησε!
Και μπορεί η αρχή να έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου 2014 στην Σκωτία με οριακή επικράτηση του ΟΧΙ (ποσοστό 55,3%), αλλά υπήρχε βασιλική συγκατάθεση για την διεξαγωγή του, ίσως επειδή διαφαινόταν, πως θα είναι εύκολη η επικράτηση του ΝΑΙ.
Ωστόσο, αυτή πραγματοποιήθηκε σχεδόν με ένα οριακό ΝΑΙ, εκπλήσσοντας τους Βρετανούς!
Στην περίπτωση της Ισπανίας όμως, είχαμε στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, τη μορφή που θα έχουν στο μέλλον και άλλα τέτοια δημοψηφίσματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες!
Λαβωμένη, διχασμένη και αχαρτογράφητη η Ισπανία, έγραψε ο Τύπος της!
Παρατηρήσαμε στην τηλεόραση ωμή βία των αρχών κατά των ψηφοφόρων, όμοια που δεν συναντάς ούτε σε δικτατορικά καθεστώτα!
Ήταν ένα αιματοβαμμένο δημοψήφισμα που δημιουργεί αναστάτωση στην Ισπανία με απρόβλεπτες συνέπειες! Και το ερώτημα είναι: Υπάρχουν νικητές και ηττημένοι;
Σας απαντώ, ΝΑΙ! Υπάρχει νικητής! Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Παγκοσμιοποίηση που δεν θέλει μεγάλα εθνικά κράτη, αλλά μικρά και ελεγχόμενα στα πρότυπα της διάλυσης της άλλοτε κραταιάς Γιουγκοσλαβίας!
Από τη στιγμή δε, που στην Ελλάδα δεν έχουμε πολιτικούς που να σκέπτονται εθνικά και από τη στιγμή που οι πράκτορες ξένων υπηρεσιών αλωνίζουν την ελληνική Επικράτεια, πράγματι θα πρέπει να ανησυχούμε!
Άλλωστε, έχουν δημιουργηθεί και στην Πατρίδα τέτοια αποσχιστικά κινήματα! Ή κάνω λάθος;; 

Ο τελευταίος …κλείνει την πόρτα



Στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 1η Οκτωβρίου 2017 διάβασα συνέντευξη που παραχώρησε ο ανεξάρτητος πλέον, πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Νίκος Μίχος!
Σημειώνω και αναφέρω από τη συνέντευξη δυο σημεία που λένε πάρα πολλά:
Πρώτον: “…τους έδειξα τον σεβασμό μου, ξέρουν ποιος είμαι και εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί που αξίζουν. Γιατί η Χρυσή Αυγή έχει ακόμη μέσα παιδιά που αξίζουν πάρα πολλά…”! 
Δεύτερον: “…δεν μπορούν να έρχονται τώρα κάποια σκουπίδια, κάποια σκουλήκια, κάποιοι ξεφτιλισμένοι άντρες και να βρίζουν τους ανθρώπους με τα μαύρα, τους ανθρώπους με τα μπράτσα. Αυτοί οι άνθρωποι έφεραν τη Χρυσή Αυγή εδώ που είναι. Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι κράτησαν το Μιχαλολιάκο εκεί που τον κράτησαν και χαμογελούσε. Και είχε το κεφάλι του ψηλά. Γιατί δεν τον πούλησαν αυτοί οι άνθρωποι…”!
Απλή ανάγνωση των όσων καταγγέλλει ο κ. Μίχος! Άφησε το αμπέλι ο Νίκος Μιχαλολιάκος να το τρυγήσουν τυχάρπαστοι! Όπως ακριβώς συνέβη μετά το 2005 με τον ΛΑΟΣ! Και στις δυο περιπτώσεις, ακεραία η ευθύνη των αρχηγών!
Αλλά, δεν αξίζει να θυμηθείτε, όταν κάποιους μήνες πριν και από την παραίτηση – ανεξαρτητοποίηση ενός ακόμη Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση, έγραφα πως, μαίνεται ο πόλεμος στη Χρυσή Αυγή με ευθύνη του Νίκου Μιχαλολιάκου και της συζύγου του; Όταν έγραφα πως, στο ένα πεζοδρόμιο περπατάει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και στο άλλο ο Ηλίας Κασιδιάρης; Όταν αποκάλυπτα τις υπόγειες διαδρομές συνεργασίας του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη;
Σημειώστε πως, δεν είδατε τίποτε ακόμη!! 

Η δίκη της Siemens συνεχίζεται    



Συνεχίζεται αύριο η κατάθεση του Διευθυντικού στελέχους της Siemens κ. Ευαγγέλου Σέκερη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την υπόθεση των “μαύρων ταμείων” της γερμανικής εταιρείας που λάδωνε απλοχέρηδες κυβερνητικούς πολιτικούς και όχι μόνο, προκειμένου να αναλαμβάνει έργα του ελληνικού Δημοσίου!   
Εμείς βρεθήκαμε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στο δικαστήριο και παρακολουθήσαμε την ολοκλήρωση της κατάθεσης του CIO της Siemens κ. Πάνου Ξυνή, αλλά και την έναρξη της κατάθεσης του κ. Σέκερη, καταγράφοντα
ς στην Ελεύθερη Ώρα της Δευτέρας στοιχεία βόμβα που αποκάλυψαν οι δυο μάρτυρες και που απεκρύβησαν από το πλήθος των ΜΜΕ, είτε σκόπιμα, είτε επειδή δεν είναι σε θέση να ερμηνεύσουν αυτά τα επίμαχα σημεία της κατάθεσης των δυο μαρτύρων!
Ωστόσο, η πληροφορία που έχουμε, κάνει αναφορά για αποκαλύψεις βόμβα από πλευράς του μάρτυρος Ευαγγέλου Σέκερη, του σημείου του e-mail που απέστειλε στον τότε ευρωβουλευτή και μετέπειτα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (31/7/2006), όπου έλεγε: “…γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό…”! 
Σημείο, το οποίο έμεινε αδιευκρίνιστο στην κατάθεση του κ. Σέκερη την Παρασκευή ενώπιον της Έδρας! Όπου επέμεναν ιδιαίτερα, τόσο ο Πρόεδρος της Έδρας, όσο και η Εισαγγελέας αυτής!
Οψόμεθα!!

Δήμαρχε, …πάρε το “όπλο” σου


 
Τον Απρίλιο του 2015 ο Δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης δήλωνε:
“…δεν θα δεχτούμε άλλη μια Αμυγδαλέζα στην Κω. Πάνω από 250 άτομα καταφθάνουν από την Τουρκία καθημερινά. Χαρακώνουν τα σκάφη για να διασωθούν από το ελληνικό Λιμενικό. Πλούσιοι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας. Διαθέτουν πανάκριβα κινητά και μέσω GPS πηγαίνουν κατ΄ ευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής…”!
Τον Νοέμβριο του 2016 δήλωνε: Όσο είμαι Δήμαρχος, η Κως δεν θα γίνει ποτέ Λέσβος. Ο δικός μου στόχος είναι να βγει η Κως έξω από το χάρτη των hot spot”! 
Τον Ιούλιο του 2017 με επιστολή του στον Πρωθυπουργό και στον Αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, ζητούσε: “…να σταματήσει η μεταφορά παράνομων μεταναστών από άλλες περιοχές στην Κω, γιατί δεν πρέπει να γίνει η Κως αποθήκη ψυχών…”!
Τι λέτε φίλοι μου, αν είχαν όλοι οι Δήμαρχοι στην Ελλάδα τα “άντερα” και τον πατριωτισμό του Δημάρχου της Κω, δεν θα είχαμε λύσει το πρόβλημα της αθρόας λαθρομετανάστευσης, που τείνει να μετατρέψει την Ορθόδοξη Ελλάδα σε μουσουλμανική παροικία;
Γι΄ αυτό, βάστα Δήμαρχε και φύλαξε “Θερμοπύλες”!
Το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού είναι μαζί σου!
Μεταξύ αυτών και εμείς, έτοιμοι να σου συμπαρασταθούμε!!
Από το …σοφό διαδίκτυο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]