Ο καιρός σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Λίγες αραιές νεφώσεις, πυκνότερες από το απόγευμα στα δυτικά, και γενικά καλό καιρό αναμένουμε στη χώρα μας την Κυριακή 22/10/2017. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 και τοπικά 28 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 10 έως 25 στη βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 24 και τοπικά 25 στη δυτική Ελλάδα, από 12 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 13 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νότια έως 2 με 3 μποφόρ.
ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική θα επικρατεί γενικά καλός και ζεστός καιρός με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια έως 3 με 4 μποφόρ.
weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]