Ένα Μεγάλο Καλάθι Αγάπης Για Τον Μικρό Βαγγέλη- Μεγάλα Ονόματα Του Ελληνικού Μπάσκετ, Στην Πρέβεζα,Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων, διοργανώνει Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, στον οποίο η ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί με τους Βετεράνους του Σ.Κ.Νικόπολης Πρέβεζας και την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 18:30΄. Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας σκοπός της εκδήλωσης είναι να βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Βαγγέλη, στο δικό του αγώνα για την υγεία του.
"Είναι μεγάλη η τιμή τόσο για εμάς όσο και για την πόλη της Πρέβεζας, η άμεση ανταπόκριση και αποδοχή της προσκλήσεως μας από την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού, η οποία θα παρευρεθεί στην πόλη μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το μεγαλείο προσφοράς και αγάπης της. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ να συναγωνίζονται με την νέα ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Πρέβεζας και τους Βετεράνους του Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας.
Ας γίνει η προσφορά όλων μας ένα καλάθι ελπίδας για τον μικρό μας Βαγγέλη, τον πραγματικό νικητή του αγώνα." αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]