ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

21-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ουρανός των Ιωαννίνων θα γεμίσει με αλεξίπτωτα πλαγιάς

ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 21-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο ουρανός των Ιωαννίνων θα γεμίσει με αλεξίπτωτα πλαγιάς

Γεμάτος με αλεξίπτωτα πλαγιάς θα είναι ο ουρανός των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου καθώς στη νέα πίστα απογείωσης στους Λιγκιάδες θα βρεθούν αεραθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να πραγματοποιήσουν πτήσεις αλλά και να δώσουν μαθήματα σε όσους το επιθυμούν.
Το διήμερο αυτό έχουν προγραμματιστεί μια σειρά δράσεων με πρωτοβουλία τριών αεραθλητικών συλλόγων, ο ένας εκ των οποίων έχει έδρα τα Γιάννενα, και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και
της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.
«Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλουμε το άθλημα αλλά κυρίως τον τόπο μας. Από τον Μάιο, όταν και άνοιξε  η πίστα, μέχρι και σήμερα την έχουν επισκεφτεί μεγάλα ονόματα του αεραθλητισμού από όλη την Ευρώπη και έχουν δηλώσει ενθουσιασμένοι με τις υποδομές. Αυτοί είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας», δήλωσε ο Σταύρος Κωστούλας, εκπαιδευτής αλεξίπτωτου πλαγιάς, ο οποίος ευχαρίστησε Περιφέρεια, Δήμο Ιωαννιτών και την Ένωση Ξενοδόχων για τις ενέργειες που έχουν κάνει τόσο για την κατασκευή της πίστας απογείωσης όσο και για την προβολή του αθλήματος.
Μάλιστα, όπως τόνισε, επόμενο βήμα είναι και η προβολή της πίστας σε διεθνείς εκθέσεις ειδικές για το αλεξίπτωτο πλαγιάς.
Ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι «η ολοκλήρωση της πίστας απογείωσης έβαλε την πόλη των Ιωαννίνων στον ευρωπαϊκό χάρτη των αεραθλημάτων», προσθέτοντας πως ο αθλητικός τουρισμός είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για τη συνολικότερη ανάπτυξη της περιοχής.
«Η πίστα απογείωσης στους Λιγκιάδες είναι ένα ακόμα παράδειγμα του τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν εργαζόμαστε όλοι μαζί. Επόμενος στόχος, ο οποίος δεν είναι μακριά, είναι να έρχονται πτήσεις με γκρουπ από το εξωτερικό ειδικά για την πίστα αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Τέλος ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, Στάθης Σιούτης έκανε γνωστό πως ήδη ταξιδιωτικά γραφεία από Σκανδιναβία και Πολωνία τα οποία έχουν προγραμματίσει πτήσεις στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων για το ερχόμενο καλοκαίρι έχουν εντάξει στο πρόγραμμα που προσφέρουν στους πελάτες τους και την συγκεκριμένη δραστηριότητα καθώς κι ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν δύο επισκέψεις σε διάσημες πίστες απογείωσης του εξωτερικού για ανταλλαγή τεχνογνωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]