Προγραμματισμένες εκδηλώσεις Φθινοπώρου 2017-Χειμώνα 2018 Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου Ιωαννίνων

Προγραμματισμένες
εκδηλώσεις Φθινοπώρου 2017-Χειμώνα 2018
Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών»

Ο σύλλογος «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων - Η Πασσαρών» προγραμμάτισε για την περίοδο Φθινοπώρου 2107-Χειμώνα 2018 μία σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων σεμινάρια μουσικής και ρεσιτάλ κιθάρας υψηλού επιπέδου, συμμετοχή του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου σε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων & Ορχηστρών Κιθάρας Ιωαννίνων κ.ά. Να σημειωθεί ότι ορισμένες από τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται με το Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών και την ευγενική χορηγία του Μουσείου Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη.
Πιο αναλυτικά, παρατίθενται παρακάτω οι εκδηλώσεις της συγκεκριμένης περιόδου, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου διατίθενται στην ιστοσελίδα του http://guitar-ioannina.blogspot.gr/.

Κυριακή 15/10/2017: Σεμινάριο "Paths of Rhyhm" του γιαννιώτη καθηγητή ντραμς Κώστα Δημητρίου, στο Ροδοτόπι, στην Αίθουσα του ΚΣΡ, 6:00 μμ.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε μουσικό και φιλόμουσο, ενώ έχει ως αντικείμενο τη μελέτη με μετρονόμο και τη σωματοποίηση του ρυθμού.


Σάββατο 11/11/2017: Ιωάννινα, Αίθουσα "Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος" (Παλιά Ακαδημία). Μουσικό πρόγραμμα του ΚΣΡ στην εκδήλωση της Ένωσης Αποφοίτων Βελλάς, η οποία αφορά στην Απονομή Τιμής και Βράβευση τριών διακεκριμένων αποφοίτων Βελλάς.


Σάββατο 18/11/2017: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μουσικό πρόγραμμα του ΚΣΡ στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών-Χορωδιών-Ορχηστρών


Σάββατο 2/12/2017: Σεμινάριο Κιθάρας του Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στο Ροδοτόπι, Αίθουσα ΚΣΡ, 3:00 μ.μ. Το σεμινάριο διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία του Μουσείου Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, με συμμετοχή εκτελεστών κιθάρας και ακροατών.

Σάββατο 23/12/2017: Χριστουγεννιάτικη μαθητική συναυλία για σόλο κιθάρα. Ροδοτόπι, Αίθουσα ΚΣΡ, 6:00 μμ.

Σάββατο 20/1/2018: 3η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων & Ορχηστρών Κιθάρας Ιωαννίνων. Ιωάννινα, Αίθουσα "Βασίλειος Πυρσινέλλας". Συνδιοργάνωση ΚΣΡ και Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών.
Η Συνάντηση είναι ανοιχτή σε κάθε σύνολο και ορχήστρα κιθάρας που επιθυμεί να πάρει μέρος.
  Σάββατο 10/2/2018: Ρεσιτάλ Κιθάρας του σολίστ κιθάρας και διδάσκοντα στην Ακαδημία Μουσικής του Σάλτσμπουργκ Αυστρίας Κώστα Τοσίδη. Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, στην Αίθουσα "Δημήτρης Χατζής".
Συνδιοργάνωση: ΚΣΡ, Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών και Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη.

  Κυριακή 11/2/2017: Σεμινάριο Κιθάρας με τον Κώστα Τοσίδη στο Ροδοτόπι, στην Αίθουσα του ΚΣΡ. Συμμετοχή εκτελεστών και ακροατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]