Tραγωδία σε σήραγγα της Εγνατίας Οδού... Αφησε την τελευταία του πνοή δίπλα στον αδερφό του ..

Δυο αδέρφια ήταν οι επιβάτες μοιραίου ΙΧΕ αυτοκινήτου, σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (22/9) προς Σάββατο (23/9), με τραγική συνέπεια να σκοτωθεί ο ένας και να τραυματιστεί σοβαρά ο άλλος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία οδό, μέσα στην πρώτη σήραγγα στο τμήμα μεταξύ Βέροιας και διοδίων Πολυμύλου.

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, τύπου "κάμπριο", για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ βρισκόταν μέσα στη σήραγγα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, άρχισε να χτυπάει πλευρικά στο τσιμεντένιο προστατευτικό και στη συνέχεια ανατράπηκε, με το όχημα στραμμένο πλέον στην αντίθετη κατεύθυνση.

Από τους επιβάτες, δύο αδέρφια από περιοχή της Πιερίας, ο ένας, 19 χρονών, πετάχτηκε πολλά μέτρα από το σημείο, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο οδηγός του οχήματος, 25 χρονών, εγκλωβίστηκε κάτω από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκε σχεδόν ώρα προσπαθειών της Πυροσβεστικής που είχε σπεύσει στο σημείο, για να επιτευχθεί ο απεγκλωβισμός.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία τον οποίο και μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας, ενώ για αρκετή ώρα η αστυνομία εφάρμοζε έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας στο σημείο.
Πηγή: Verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]