Silver ALert για τον 35χρονο κτηνοτρόφο απο τη Σίδερη Θεσπρωτίας.

Silver Alert εκδόθηκε  για τον 35χρονο κτηνοτρόφο απο τη  Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας,  τα ίχνη του οποίου χάθηκαν απο χθες ,όταν πήγε το πρώι  στο στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του , για κτηνοτροφικές δουλειές,κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.
Με τις ώρες να περνούν και τον ίδιο να μην επιστρέφει ,οι οικείοι του απευθύνθηκαν στις Αρχές και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του ,με άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς .
Σε κατάσταση αγωνίας  η οικογένειά του, με πρώτη τη μητέρα του ,φίλους αλλά  και ξαδέρφια του  απευθύνουν απο την πρώτη στιγμή  έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ Ηγουμενίτσας.

Να σημειωθεί πως απο εχθές μέχρι και αυτή την ώρα οι Αρχές δεν έχουν εντοπίσει τίποτα  που να βοηθά τις έρευνές τους ,ούτε  στην περιοχή του στάβλου ,ούτε  στην ευρύτερη περιοχή ,παρά μόνο  στον στάβλο το αυτοκίνητό του και το κινητό του τηλέφωνο .
Ολο το χωριό είναι ανάστατο ,με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για έναν ήρεμο και αγαπητό οικογενειάρχη,πατέρα ενός παιδιού  ,ενώ κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει την εξαφάνισή του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]