Το Hope for a smile tour στο Μέτσοβο! Ορθοπεταλιές Aπο τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη ..για τα παδιά!!

Ο Reh Torsten και ο  Hardt Jochen   κάνουν ορθοπεταλιές για  τα παιδιά!
Στο πλαίσιο του Hope for  a Smile  Tour 2017 , ξεκίνησαν  το ταξίδι τους με τα ποδηλατα απο το Simmerbach της Γερμανίας και θα τερματίσουν στη Θεσσαλονίκη ,διανύοντας  απόσταση 1590χλμ.   "Για κάθε διανυόμενο χιλιόμετρο, μπορείτε υπό την μορφή χορηγίας, να μας δωρίσετε ένα ή περισσότερα cents ή και την χορήγηση όποιου χρηματικού ποσού εσείς θέλετε, ανεξαρτήτως της διαδρομής που έχει διανυθεί" σημειώνουν στην ιστοσελίδα τους .
Τα χρήματα που θα συγκεκντρωθούν θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα με επίκεντρο τα παιδιά μεταξύ αυτών και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Το εγχείρημά τους ξεκίνησε στις 25 Αυγούστου .Στην πορεία τους , με αφετηρία το Simmersbach μέχρι τη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται 18 ημερήσιες πορείες, με μέγιστη διανυόμενη απόσταση τα 120 χλμ. ημερησίως.

 Για να είναι εφικτή η άφιξή τους  στη Θεσσαλονίκη μέσα στο χρονικό διάστημα 3 εβδομάδων, ένα μέρος της διαδρομής  καλύφθηκε με πλοίο, συγκεκριμένα από την Βενετία έως την Ηγουμενίτσα.

Πέρα από την οικονομική ενίσχυση για τις συγκεκριμένες οργανώσεις που επέλεξαν , πολύ σημαντικό γι αυτούς , κατά τη διάρκεια της πορείας τους  προς τη Θεσσαλονίκη,  είναι να γνωρίσουν  πολλούς ανθρώπους.
Μια απο τις στάσεις τους ήταν και στο Μέτσοβο ,όπου είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά    τη γραφική περιοχή  και να απολαύσουν την ηπειρώτικη φιλοξενία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]