ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η επίσκεψη του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης η επίσκεψη του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλου Κρανιδιώτη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Βόρειο Ελλάδα.
Συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Παναγιώτη Δούμα, τον Γενικό Γραμματέα Χρήστο Χρηστίδη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Ηλία Κωστόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή Μιχάλη Μπίλη, τον Γραμματέα Ασφαλιστικού Μανώλη Ζαμπέτα και ομάδα στελεχών από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ο κος Φαήλος Κρανιδιώτης περιόδευσε εχθές το πρωί στην αγορά της Θεσσαλονίκης και μίλησε με εμπόρους και συνδικαλιστές του ιστορικού κέντρου.
Εν συνεχεία, επισκέφθηκε το ιστορικό πατριωτικό βιβλιοπωλείο Κυρομάνος και το μεσημέρι συναντήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο του ΕΕΘ, κο Μιχάλη Ζορπίδη. Ο κος Ζορπίδης εξέθεσε στον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά της Θεσσαλονίκης, η οποία, όπως όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδος ταλανίζεται από μία καλπάζουσα ύφεση, σε συνδυασμό με δυσβάσταχτους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Όλα τα έσοδα των επαγγελματιών καταλήγουν στα κρατικά ταμεία και δε μένει τίποτε για τους επαγγελματίες και τους υπαλλήλους τους, τόνισε ο κος Ζορπίδης.
Από την πλευρά του ο κος Κρανιδιώτης εξέθεσε συνοπτικά τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για την οικονομία και επεσήμανε ότι ούτε η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να αλλάξει τις ανελεύθερες πολιτικές του φορομπηχτισμού, του υποχρεωτικού πλαστικού χρήματος και της «ρουφιανιάς» των τραπεζών, καθώς την ενδιαφέρει αποκλειστικά η διαχείριση των μνημονίων και όχι η ταχεία έξοδός τους από αυτά. Επιπλέον, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ τόνισε, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι απλά το ένα από τα δύο πρόσωπα του Ιανού. Το δεύτερο θα είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν διαφοροποιείται σε τίποτε πια από την κυβέρνηση, υιοθετώντας μάλιστα όλη την αριστερή ατζέντα στα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης παρέθεσε γεύμα στον Πρόεδρο και τα στελέχη του κόμματος και ακολούθησε επίσκεψη στην ΔΕΘ. Εκεί ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ περιόδευσε για τέσσερεις περίπου ώρες, συνομιλώντας με πολίτες και επιχειρηματίες και παραχωρώντας συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την συνάντηση του Προέδρου και των στελεχών του κόμματος με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ Αναστάσιο Τζήκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δρ. Κυριάκο Ποζρικίδη.
Οι Διοικούντες την ΔΕΘ ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για την σταδιακή βελτίωση της ΔΕΘ, για την εξυγίανση των οικονομικών της και για τις προοπτικές της για το μέλλον. Επεσήμαναν ότι, αν η ΔΕΘ θέλει να γίνει ανταγωνιστική, πρέπει να προχωρήσει σε αναμόρφωση του χώρου της, κάτι που θα ήταν πολύ πιο οικονομικό από την μετακόμισή της εκτός του αστικού ιστού της Θεσσαλονίκης. Ο κος Φαήλος Κρανιδιώτης συμφώνησε ότι η έκθεση δείχνει αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές καταλήγοντας ότι τα καλά πρέπει να λέγονται, ανεξαρτήτως του ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο.
Το βράδυ της Πέμπτης, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ έκανε ομιλία σε μέλη και φίλους του κόμματος στην Θεσσαλονίκη, ενημερώνοντάς τους για την πορεία του κόμματος, για τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για την οικονομία και για τα σημαντικά προβλήματα που προκύπτουν από την δημογραφική γήρανση, το μεταναστευτικό και την πολιτική ορθότητα. Ο κος Φαήλος Κρανιδιώτης αφού απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων, αναχώρησε για την Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]