Φεστιβάλ ΚΝΕ:Εκδηλώσεις σήμερα διάφορες πόλεις της χώρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα προφεστιβαλικών, αλλά και κεντρικών εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» από τις οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, μεταφέροντας το μήνυμα «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο - "Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς" (Βλ. Μαγιακόφσκι)».

Έτσι τις επόμενες μέρες γίνονται μια σειρά προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, αλλά ξεκινούν και οι κεντρικές εκδηλώσεις κορύφωσης του Φεστιβάλ σε πρωτεύουσες νομών.

Αναλυτικά εκδηλώσεις γίνονται:

Διήμερες εκδηλώσεις

Στην Αρτα,   στην πλατεία Σκουφά ξεκίνησαν χθες οι Φεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ. Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Διαδραστικό παιχνίδι για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την προσφυγιά στο Μαθητικό Στέκι. Μουσικό και αφηγηματικό αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση με τίτλο «10 μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο...». Συναυλία με τον Δημήτρη ΝΤΖ#. Λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.
Το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη

Στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Θανάση Σαμαρά, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Υπαίθρου της ΚΝΕ.
Στην Κατερίνη, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Κατερίνης. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κυγιάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της Οργάνωσης.
Στη Δράμα, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο, με ομιλητή τον Ηλία Αργυρόπουλο, Γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.
Στα Σέρβια Κοζάνης, στις 9 μ.μ., στο Φυτώριο, με ομιλητή τον Μανώλη Θεοδωρίδη, Γραμματέα της ΚΟΒ Σέρβιων του ΚΚΕ, και λαϊκό γλέντι με τους: Δώρα Δημαράκη, Κώστα Αντάρα, Αντώνη Μπέλτσιο.
Στο Αίγιο, στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΚΟ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
Στην Κόρινθο, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Φλοίσβου, με ομιλητή τον Θανάση Κολιζέρα, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
Στο Ναύπλιο, στις 9 μ.μ., στο Θεατράκι του ΟΣΕ, με ομιλητή τον Γιάννη Τζαβάρα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά, στις 7 μ.μ., στο προαύλιο Ξενία, με ομιλητή τον Χρήστο Τριάντη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και ακόμα: Παράσταση Καραγκιόζη, μουσικό αφιέρωμα με τίτλο «Το ρολόι του κόσμου χτυπάει μεσάνυκτα» και μουσικό λαϊκό πρόγραμμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ.
Στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου, στις 9 μ.μ., στη Λίμνη Αγ. Νικολάου, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαγνήσαλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στη Χίο, στις 8 μ.μ., στο Κόκκινο Φαναράκι, με ομιλητή τον Νίκο Λάππα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στη Θήβα, στις 8.30 μ.μ. στο Βιοκλιματικό Πάρκο, με ομιλητή τον Αντώνη Τουλουμάκο, μέλος της ΤΕ Θήβας - Οινοφύτων του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.
Στη Νέα Μάκρη, στις 8.00 μ.μ. στο Λιμανάκι, με ομιλητή τον Άρη Πλωμαρίτη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Κυριακή 3 Σεπτέμβρη

Στη Φλώρινα, στις 9 μ.μ., στο Νέο Πάρκο, με ομιλήτρια την Τίνα Κουζιάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στην Κάλυμνο, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Χριστού, με ομιλήτρια την Μαρία Γκιτάκου, στέλεχος της ΚΝΕ, και ακόμα προβολή ντοκιμαντέρ για την Οκτωβριανή Επανάσταση, επίδειξη μπαλέτου από τη σχολή χορού της Ειρήνης Τσαπένκο, νησιώτικο - κρητικό γλέντι με λύρα και λαούτο, από τον Αντώνη Σηφάκη και την ορχήστρα του.
Στη Λαμία, στις 5 μ.μ., στο πάρκο Τσαλτάκη, τουρνουά μπάσκετ 3x3. Δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά στο τηλέφωνο: 6979129265
Στο Κιλκίς, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κήπου, βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά με τίτλο «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό», με ομιλήτρια την Ειρήνη Χατζή, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.
 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]