LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του Μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Αρταίων

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του Μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Αρταίων

Με σημερινή της απόφαση, την 504/2017, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αρταίων ενέκρινε την δημοπράτηση της μελέτης για το Μόνιμο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων, που θα κατασκευαστεί στο υπάρχουν Εκθεσιακό χώρο του Δήμου.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, καθώς με την ολοκλήρωσή του θα μπορούν να διεξάγονται όλο το χρόνο κλαδικές εκθέσεις από όλη τη χώρα και έτσι να ενισχυθεί σημαντικά η τοπική οικονομία.

Το Μόνιμο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων θα είναι κλειστό και θα έχει συνολικό εμβαδόν 3.000 τετραγωνικά μέτρα. Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στις 775.826,97€. Μέχρι σήμερα έχουν εκπονηθεί οι απαιτούμενες προμελέτες και οι πολεοδομικές και τοπογραφικές τακτοποιήσεις.

«Κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την δημιουργία του Μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου στην Άρτα, που αποτελεί στόχο και όραμά μας. Θεωρούμε πως η διεξαγωγή εκθέσεων όλο το χρόνο θα βοηθήσει πολύ σημαντικά την τοπική οικονομία  και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε τις ενέργειες για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου. Θα πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο χώρο στη Βορειοδυτική Ελλάδα για διενέργεια Πανελλαδικών και Διεθνών Εκθέσεων, με άνετο χώρο στάθμευσης και συνεδριακό κέντρο, ενώ η λειτουργία της Ιόνιας Οδού θα βοηθήσει καταλυτικά στην ανάπτυξη αυτού του είδους του τουρισμού στην περιοχή μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]