Συνελήφθησαν , για απόπειρα κλοπής από μονοκατοικία ηλικιωμένης στην Αρετή Ιωαννίνων

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για απόπειρα κλοπής από μονοκατοικία ηλικιωμένης στην Αρετή Ιωαννίνων
Συνελήφθησαν, χθες (29-09-2017) το απόγευμα στη Ζίτσα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ένας 23χρονος άνδρας και μία 26χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, χθες το μεσημέρι, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε σπίτι 82χρονης ημεδαπής στην Αρετή Ιωαννίνων και αφού παραβίασαν την αυλόπορτα, αποπειράθηκαν με τη μέθοδο της απασχόλησης να κλέψουν από το εσωτερικό του σπιτιού, έγιναν όμως αντιληπτοί από την παθούσα και τράπηκαν σε φυγή.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν το όχημα των δραστών στην περιοχή της Ζίτσας Ιωαννίνων και τους συνέλαβαν.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 23χρονου ημεδαπού.
Επιπρόσθετα, σε βάρος της 26χρονης εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για κλοπή και απλή συνέργεια σε κλοπή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]