Ευχές για καλή σχολική χρονιά, με αγιασμό σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Ζηρού

Ευχές για καλή σχολική χρονιά, με αγιασμό σε όλα τα Σχολεία του Δήμου

Καλαντζής: “Το Σχολείο είναι χώρος δημιουργίας, προόδου και ελπίδας”
Με τον καθιερωμένο αγιασμό σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Ζηρού και δίχως κανένα πρόβλημα, άρχισε σήμερα η νέα σχολική χρονιά. Ο Δήμαρχος κ. Καλαντζής Νικόλαος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης Χρήστος, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι, αντιπρόεδροι των σχολικών επιτροπών, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι πρόεδροι, τα μέλη και οι εκπρόσωποι Τ.Κ. παραβρέθηκαν στην έναρξη της σχολικής χρονιάς και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά, σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.
Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης, παραβρέθηκαν στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας.
Ο κ. Καλαντζής ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει τη στάση των γονέων και των εκπαιδευτικών την περσινή χρονιά τόσο στο θέμα της φοίτησης των παιδιών των προσφύγων. “Το σχολείο εκτός από την πολύτιμη γνώση πρέπει να αναδεικνύει και αξίες” υπογράμμισε χαρακτηριστικά.  
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Ζηρού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Σήμερα άρχισε μία νέα σχολική χρονιά,  γεμάτη προσδοκίες, στόχους και όνειρα και με πρωταρχικό ζητούμενο την κατάκτηση της γνώσης. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και πρόοδο.  
Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί και μια νέα αφετηρία. Είμαι βέβαιος ότι γι' άλλη μια χρονιά οι εκπαιδευτικοί με την ευσυνειδησία που τους διακρίνει, θα επιτελέσουν στο ακέραιο στα καθήκοντά τους και οι μαθητές θα αδράξουν την ευκαιρία και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
Στους μαθητές και στις μαθήτριες, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και να διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά θα είμαστε διαρκώς δίπλα σας για να συνδράμουμε στις προσπάθειές σας και να επιλύουμε κάθε ζήτημα που θα ανακύπτει προκειμένου να έχετε το κατάλληλο περιβάλλον και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φοίτησης. Εσείς είστε το μέλλον και η ελπίδα του τόπου μας και οι επιτυχίες σας είναι ιδιαίτερα σημαντικές για όλους μας.
Στους γονείς θέλω να ευχηθώ να έχουν τη δύναμη να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των παιδιών.
Η χώρα μας, περνάει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, στην οποία το Σχολείο καλείται -περισσότερο από ποτέ άλλοτε- ν' αποτελέσει χώρο προόδου, δημιουργίας και ελπίδας και το εκπαιδευτικό σύστημα ν' αποκτήσει νέα δυναμική και ποιότητα.
Εύχομαι μία παραγωγική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]