Ευχές του Περιφερειάρχη Ηπείρου για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Τις ευχές του προς όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα της Ηπείρου, για καλή σχολική χρονιά έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, προσθέτοντας παράλληλα ότι στη νέα γενιά προσβλέπει η πατρίδα μας, ώστε να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν και να αποκτήσει το ρόλο που της αξίζει στο σύγχρονο κόσμο. Ο κ. Καχριμάνης, υπογράμμισε επίσης ότι και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών προς και από τις σχολικές μονάδες,  ενώ στην πορεία θα αντιμετωπιστούν και μεμονωμένα θέματα που τυχόν έχουν προκύψει.

Ο Περιφερειάρχης, ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις Διευθυντών, παρέστη σήμερα στους Αγιασμούς που έγιναν στο συγκρότημα σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  της πρώην Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, στο συγκρότημα του 3ου-10υ Γυμνασίου- 3ου Λυκείου Ιωαννίνων και στο Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο Ιωαννίνων.

Στο Μουσικό Σχολείο και απαντώντας στην προσφώνηση του Διευθυντή του,  ο Περιφερειάρχης εξήρε το ρόλο που έχουν τα μουσικά σχολεία στον πολιτισμό της Ηπείρου και ειδικά για τη διατήρηση και ανάδειξη της μουσικής παράδοσης. Ο κ. Καχριμάνης, πρόσθεσε επίσης, ότι η Περιφέρεια είναι πρόθυμη να συνδράμει το Δήμο Ιωαννιτών για  την εξεύρεση λύσεων για τη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]