Προαιρετικές καλύψεις: εσύ ποιες επέλεξες;

Δες τώρα τα πλεονεκτήματα των δημοφιλέστερων προαιρετικών καλύψεων και βρες ποιες σου είναι απαραίτητες!Με την Οδική βοήθεια το ρυμουλκείς στο συνεργείο δωρεάν!

Με τη συγκεκριμένη προαιρετική κάλυψη, η εταιρεία αναλαμβάνει την επιτόπου επισκευή (αν γίνεται) ή τη ρυμούλκησή του οχήματός μας λόγω κάποιας βλάβης.

Ανάλογα με την ασφαλιστική, μπορεί να καλύπτονται έξοδα επαναπατρισμού του αυτοκινήτου, το κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο κ.α. Ορισμένες εταιρείες εξαιρούν τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου λόγω ατυχήματος. Η μεταφορά του αυτοκινήτου για αυτές τις περιπτώσεις γίνεται μόνο εάν έχουμε την κάλυψη της Φροντίδας Ατυχήματος. Εάν ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό σας λόγω βλάβης, θα πρέπει να καλέσετε τον αριθμό της οδικής βοήθειας και να δώσετε στοιχεία όπως, ο αριθμός κυκλοφορίας και η περιοχή που βρίσκεστε. Η υπηρεσία οδικής βοήθειας ισχύει και για τις χώρες του εξωτερικού, εφόσον έχουμε ενημερώσει την ασφαλιστική μας ότι θα ταξιδέψουμε εκτός Ελλάδος.

Δεν πληρώνεις δικαστικά έξοδα με την κάλυψη Νομικής Προστασίας!

Ουσιαστικά η ασφαλιστική μας εταιρεία αναλαμβάνει να διεκδικήσει την αποζημίωσή μας όταν υπάρχει πρόβλημα με την άλλη εταιρεία, ενώ αναλαμβάνει και την ποινική μας υπεράσπιση όταν απαιτείται. Η υπηρεσία της νομικής προστασίας έχει σχετικά μικρό κόστος (διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία), ενώ μπορεί να συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο ασφαλιστικό πακέτο ούτως ή άλλως.

Θραύση κρυστάλλων: Δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων!

Εάν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου περιλαμβάνει την κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, δεν πληρώνεις τίποτα! Και να μην την περιλαμβάνει,  σε συμφέρει πάρα πολύ να την προσθέσεις το συντομότερο δυνατόν καθώς θα επιβαρυνθείς με περίπου 4-5 ευρώ το μήνα επιπλέον και θα καλύπτεσαι για μια ζημιά που θα κοστίσει πολλαπλάσια χρήματα αν προκύψει.

Εκτός των γνωστών λόγων ραγίσματος ενός κρυστάλλου, η ασφάλιση θραύσης κρυστάλλων σε καλύπτει και σε περιπτώσεις απόπειρας κλοπής! Από τη συγκεκριμένη κάλυψη εξαιρούνται μόνο οι καθρέφτες, τα φανάρια και η ηλιοροφή, εκτός αν έχει γίνει ειδική συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία.

Αποζημίωση από ανασφάλιστο όχημα: για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που έχει αυτή την κάλυψη στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό του, αποζημιώνεται από την ασφαλιστική του, στην περίπτωση που εμπλακεί σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα (οι όροι και τα ποσό κάλυψης διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία).
 autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]