Δράσεις του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Αρτας το μήνα Σεπτέμβριο

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΑΡΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας στη διάρκεια του Σε
πτεμβρίου θα διοργανώσει τις εξής εκδηλώσεις:

- Αιμοδοσία: Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017
Μια ξεχωριστή αιμοδοσία αφιερωμένη στη Μεσογειακή Αναιμία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13-09-2017 από τις 09:00-13:00, στο γραφείο του Συλλόγου Σκουφά 79. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι και τις ελλείψεις που παρατηρήθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας με αποτέλεσμα την αναβολή των μεταγγίσεων σε άτομα με μεσογειακή αναιμία, οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες να δώσουμε το παρών και να αφιερώσουμε 10’ ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις. Στη διοργάνωση συμμετέχουν ο Δήμος Αρταίων και η Εταιρία Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Άρτας.

-Παγκόσμια Ημέρα Δότη Μυελού των Οστών: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017
Ο Σύλλογος θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή του Πανεπιστημίου Πατρών και θα δώσει την ευκαιρία στους πολίτες της Άρτας να ενημερωθούν για την απλή μα τόσο σημαντική διαδικασία της δωρεάς μυελού των οστών. Το Σάββατο 16-09-2017 από τις 10:00-13:00 θα βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως για να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης, να δείξουμε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο Ένας άνθρωπος για τη ζωή του άλλου και να γίνει καθένας από εμάς μέρος αυτής της αλυσίδας ζωής. Με μια μπατονέτα, μπορούμε να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν! Τόσο απλά!

-15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών: Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
Για 15η συνεχή χρονιά, η Φλόγα της Αγάπης περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η Άρτα θα υποδεχτεί τη Φλόγα της Αγάπης την Τετάρτη 20-09-2017 με τη συμμετοχή σχολείων και μαθητών στην κεντρική πλατεία Εθν. Αντιστάσεως στις 12:00. Με τη συμμετοχή 300 μαθητών και άνω, θα ηχήσει το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε όλη την πόλη και θα μας υπενθυμίσουν οι μικροί μας φίλοι ότι «Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο».
Συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]