ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

Εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου η Διοίκηση της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ,  εύχεται σε όλα τα σωματεία και το έμψυχο δυναμικό τους, υγεία και πολλές επιτυχίες.
Η ομάδα Γυναικών ξεκίνησε την προ
ετοιμασία της με Προπονητή για τη νέα σεζόν την Ιόνκα Δήμου,  Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής - απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Βουλγαρίας με ειδικότητα στο Χάντμπολ. Επίσης θα συμμετάσχει σε τουρνοά στις 30 Σεπτεμβρίου στο Αμύνταιο.
Η μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Γυναικεία ομάδα, όσο και σε επίπεδο ακαδημιών, συνέβαλαν στο να καταφέρει η ομάδα να παραμένει ψηλά, ενώ και για τη φετινή χρονιά η ομάδα θα επιδιώξει να  πρωταγωνιστήσει τόσο στο πρωτάθλημα Ελλάδος, όσο και στο κύπελλο, στοχεύοντας στην τετράδα και την έξοδό της στην Ευρώπη, αλλά και την επιστροφή της στους τίτλους.
Παράλληλα, στις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας είναι η ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στα οποία θα δοθεί τη νέα χρονιά ιδιαίτερη βαρύτητα.
Στην ομάδα των Γυναικών παρέμεινε όλο το περσινό ρόστερ και εντάχθηκαν νέες αθλήτριες οι οποίες αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας.
Το ρόστερ της ομάδας είναι οι αθλήτριες, Σκάρα Βασιλική, Σκουτέλα Αλεξάνδρα, Καλασνίκοβα Ελενα, Βράτσεβα Μαρίνα, Μπαλάφα Βάια, Χήτα Αλέκα, Σαγάνη Ναυσικά, Δημητρίου Σοφία, Σμαρδέλη Ιωάννα, Καλοΐδη Αννα, Καναρά Ανδρομάχη, Μέγα Παναγιώτα, Κουρέλη Λίνα, Μηλιώνη Ηλιάνα, Κολτούκη Ειρήνη, Παπανδρέου Παρασκευή, Μπαρτζιοπούλου Κωνσταντίνα, Κολιού Αναστασία Γρούμπα Δωροθέα. Επιπλέον, οι αθλήτριες που αποκτήθηκαν από τον Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Μπλίζου Στεφανία, Ιωάννου Τέτα και Βλαχοπούλου Ελένη.


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο χορηγό ονομασίας ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, στον  μεγάλο χορηγό ΙΟΝ, τον ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ, καθώς και σε όλους τους μικρούς χορηγούς, που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, για μια ακόμη χρονιά στηρίζουν εμπράκτως την ομάδα μας.
Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους μας, να στηρίξουν την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά παραμένοντας ένας σπουδαίος αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]