Το ναυάγιο της πώλησης του ΠΑΟ έχει …καπνό από Τουρκία

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, πρώτοι και μόνοι, ο υπογράφων και η Ελεύθερη Ώρα φέραμε στο φως της δημοσιότητας την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να πουλήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όχι όπου – όπου, αλλά εκεί που εκείνος ήθελε και θέλει! Και η πρόθεσή του ήταν και είναι να πουλήσει την Αθηναϊκή ΠΑΕ σε Τουρκο-καταριανά συμφέροντα!
Αυτό το πρωτοσέλιδο και το περιεχόμενο του άρθρου, στην Ελεύθερη Ώρα έκανε πάταγο και συζητήθηκε πάρα πολύ, ειδικότερα στους κύκλους των φιλάθλων του ΠΑΟ, που πίεσαν τον Γιάννη Αλαφούζο για να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Όμως, στο άρθρο μου επεσήμανα ότι, “…ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εάν δεν είναι οικονομικά εφικτό να αγοράσει μόνος του την ΠΑΕ, ας συνεργαστεί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αγοράζοντας μαζί την ΠΑΕ, αφού πρώτα παρακάμψουν τις αντιρρήσεις και την αντίδραση του Βαρδή Βαρδινογιάννη! Είναι νομίζουμε, Εθνικό Χρέος ο Παναθηναϊκός να μείνει σε ελληνικά χέρια”!
Σήμερα τι διαπιστώνουμε;;
Ότι οι συζητήσεις Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου οδηγήθηκαν σε ναυάγιο! Στη γραπτή του δήλωση δε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισημαίνει ότι η πρότασή του δεν έγινε αποδεκτή από τον κ. Αλαφούζο, για λόγους που “γνωρίζει μόνο ο ίδιος”!
Στο σημείο αυτό της δήλωσης Γιαννακόπουλου κρύβεται όλη η αλήθεια!
Πρώτον: O Αλαφούζος έχει δεσμευτεί να πουλήσει τον ΠΑΟ στους Τουρκο-καταριανούς!
Δεύτερον: Θα αναγκαζόταν να τον πουλήσει σε ελληνικά χέρια, εάν στο παιχνίδι πώλησης εμπλεκόταν και η οικογένεια Βαρδινογιάννη! Σ΄ αυτήν την περίπτωση δεν θα …τολμούσε να πει ΟΧΙ! Και γνωρίζει το γιατί καλύτερα από τον καθένα ο Γιάννης Αλαφούζος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]