ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Ηγουμενίτσας:Ολες οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας!

Οι Δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητα για το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου είναι οι ακόλουθες:
·         Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 -10:00 Κωπηλατική Προπόνηση Επίδειξης από το Δημοτικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

·         Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00-12:00 Περίπτερο ενημέρωσης στον Πεζόδρομο της Γρ. Λαμπράκη.

·         Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 - 19:00 Γνωριμία με το σκάκι. Ο Σκακιστικός Όμιλος, μας περιμένει να μάθουμε το άθλημα με διασκεδαστικό τρόπο, στον αύλειο χώρο του ''Πάνθεον''

·         Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 -11:30 Πολιτιστική Ορειβατική Διαδρομή (από την πλατεία Δημαρχείου και την οδό Γράμμου - μέσω του δασικού δρόμου  προς το δασύλιο και το Ενετικό Κάστρο) από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας και την Εφορία Αρχαιοτήτων Νομού Θεσπρωτίας.

·         Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 – 13:00 Καλωσόρισμα των παιδιών στη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδια και οργανωμένες δραστηριότητες αθλητικού χαρακτήρα στον πεζόδρομο της Γρ. Λαμπράκη από  την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Α.Σ.ΠΕ ''ΕΡΜΗΣ'', Γ.Σ. ''ΠΡΩΤΕΑΣ'', Δ.Ν.Ο.Η., ΚΑΕ ''ΠΡΩΤΕΑΣ'', Ο.Α. ''ΤΙΤΑΝΗ'', ΚΔΑΠ ΑΡΙΩΝ & ΔΙΑΥΛΟΣ, Συλλ. Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Θα υπάρξει συνεχή ενημέρωση για τις δράσεις γι΄ αυτό μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/mobilityweek.ig/
 Μάθε περισσότερα για τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητα στην παρακάτω σελίδα:
http://igoumenitsa.gr/el/gia-ton-dimoti/sxetika/draseis/1273-drs-mobwee

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]