Διάκριση για το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αργυρό βραβείο (silver award) στην κατηγορία “Ερευνητικό Έργο σε Πανεπιστήμια/ Εκπαιδευτικά Ιδρύματα/ Ερευνητικά Κέντρα” απονεμήθηκε στο Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τα Healthcare Business Awards 2017, που αναγνωρίζουν βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα της Υγείας.
Το Εργαστήριο (Διευθύντρια η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα Ευαγγελία Ντζάνη) διακρίθηκε για το πρόγραμμα εκπαίδευσης φοιτητών ιατρικής στην ενσυναίσθηση με τίτλο “Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!”» (“Empathize with me, Doctor!”), που αναπτύχθηκε από τον ψυχολόγο κ. Βασίλη Κιοσσέ, υποψήφιο διδάκτορα με επιβλέποντα τον Αναπληρωτή Καθηγητή Υγιεινής και Ιατρικής Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Δημολιάτη και συνεπιβλέποντες τους κ. Θωμά Υφαντή, Καθηγητή Ψυχιατρικής και κα Αθηνά Τατσιώνη, Επίκουρη Καθηγήτρια Γενικής Ιατρικής, και που διδάσκεται ως επιλεγόμενο μάθημα του Τμήματος Ιατρικής.
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]