Ιωάννινα:Υπεγράφη η σύμβαση για τον κεντρικό κόμβο Κατσικά

Υπεγράφη η σύμβαση για τον κεντρικό κόμβο Κατσικά

Μετά τις μικρές παρεμβάσεις σε δρόμους της πόλης και στο οδικό δίκτυο των Δημοτικών Ενοτήτων ξεκινούν και τα έργα «μεσαίας κλίμακας» σε περιοχές όπου τέτοιου είδους υποδομές παρουσιάζουν ελλείψεις.
Μια απ’ αυτές είναι και η περιοχή του Κατσικά όπου πρόκειται να κατασκευαστεί κόμβος στην κεντρική πλατεία προκειμένου να γίνει ορθή ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Η σύμβαση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΑΤΣΙΚΑ» προϋπολογισμού κατά την μελέτη:  40.000,00 Ευρώ με Φ.Π.Α υπογράφτηκε τις προηγούμενες μέρες και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.
«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική παρέμβαση που σηματοδοτεί την έναρξη έργων υποδομών μεσαίας κλίμακας σε όλο το δήμο. Προτεραιότητά μας είναι τα έργα που αφορούν άμεσα στην ασφάλεια των πολιτών στο οδικό δίκτυο, εντός και εκτός του αστικού ιστού. Δεν ξεχνάμε την καθημερινότητα, αλλά μαζί με αυτή προχωράμε και σε έργα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια αλλά δυστυχώς δεν προχώρησαν», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]