ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Δήμος Ιωαννίνων:Απάντηση στην ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας για το αεροδρόμιο

Απάντηση στην προ ημερών ανακοίνωση της
Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας σχετικά με το αεροδρόμιο Ιωαννίνων έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ενημερώνοντας παράλληλα το Σώμα για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των δεξαμενών καύσιμων, μετά και τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
«Από την πρώτη στιγμή- είπε ο κ. Μπέγκας- θέσαμε σαν στόχο την αναβάθμιση του αεροδρομίου γιατί έτσι συμπληρώνει ένα δίκτυο υποδομών μαζί με τους δύο οδικούς άξονες, Εγνατία και Ιόνια, και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας που δίνουν αναπτυξιακές προοπτικές για τον τόπο μας. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο στις μέρες μας. Κινήσεις που θα στηρίξουν την προσπάθεια οικονομικής ανάτασης του τόπου μας. Όταν αρχίσαμε την προσπάθεια αυτή το παζλ του αεροδρομίου έπρεπε να συμπληρωθεί από δύο κομμάτια. Το ένα είχε να κάνει με την τοποθέτηση και λειτουργία του ραδιοβοηθήματος και το άλλο με την ολοκλήρωση των υποδομών. Στην πορεία όμως τα κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ έγιναν τρία καθώς προέκυψε και το πρόβλημα με τις δεξαμενές καυσίμων. Σήμερα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση για τη βελτίωση των συνθηκών προσέγγισης, το θέμα των δεξαμενών θα λυθεί οριστικά στις επόμενες ημέρες, ενώ και τα έργα έστω και με δυσκολία προχωράνε. Αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον του αεροδρομίου και να χαιρόμαστε γιατί παλέψαμε προκειμένου να επέλθει η αναβάθμισή του.
Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία πάντως αποδείχτηκε πως όταν ενώνουμε δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]