Απάντηση της Δημ.Αρχής Ιωαννίνων στην Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία επιλέγει για μια ακόμα φορά να αντιπολιτευτεί με όρους του παρελθόντος.
Η παράταξη του κ. Γκόντα δεν καταλαβαίνει ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει πως ο στρατηγικός στόχος για τον οποίο μιλά η Δημοτική Αρχή δεν είναι άλλος από τον πλήρη εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου των Ιωαννίνων μέρος του οποίου είναι και η ύπαρξη δεξαμενών καυσίμων.
Κανείς δε μίλησε για «δώρα» εκ μέρους της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού αφού είναι γνωστός ο αγώνας που δόθηκε για να πειστούν οι ιδιωτικές εταιρίες προκειμένου να εγκαταστήσουν δεξαμενές καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.
Δεν περιμένουμε να ακούσουμε συγχαρητήρια από την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για όλα όσα κατάφερε να επιτύχει η Δημοτική Αρχή μαζί με όλους τους φορείς της περιοχής για την ανάπτυξη του αεροδρομίου και του τουρισμού.
Αντίθετα δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι συνεχίζει να πορεύεται σε λογικές που έχουν δοκιμαστεί κι έχουν αποτύχει.
Άλλωστε έχει αποδείξει η συγκεκριμένη παράταξη ότι δε γνωρίζει τη λογική των συνεργασιών.
Μας αρκεί πάντως η αναγνώριση των προσπαθειών μας από όλους τους φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε σ’ αυτή την προσπάθεια.
Δεν πρέπει να ξεχνάει η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι οι συνεργασίες και οι συνεχείς διεκδικήσεις μας από την κυβέρνηση ήταν αυτές που έφεραν αποτελέσματα σε υποθέσεις όπως του Πάρκου Πυρσινέλα, των Στρατιωτικών Φούρνων και Φυλακών αλλά και της χρηματοδότησης έργων του Δήμου.
Τέλος, ας κάνει λίγη υπομονή γιατί έπονται ακόμα περισσότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]